iWear Activ hintavertailu

iWear Activ on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Clariti 1 day. Vertaa hintoja ja säästä.

iWear Activ on Instrun ja Nissenin myymä kertakäyttölinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Clariti 1 day.

Clariti 1 day- ja iWear Activ -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset. Vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu asiakkaiden sitouttamiseksi.

Clariti 1 day- ja iWear Activ -piilolinssit on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista ja niissä on sisäänrakennettu UV-suoja. Tämä linssi on erittäin helppokäyttöinen. Sillä on korkea hapenläpäisevyys, minkä ansiosta se on terveellinen silmille, sekä korkea nestepitoisuus, mikä takaa pitkäkestoisen mukavuuden.

Näitä linssejä pidetään päiväkäytössä kerran. Illalla ennen nukkumaanmenoa, ne poistetaan silmistä ja hävitetään. Seuraavalla kerralla otetaan uusi raikas pari käyttöön.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: Kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Materiaali: Somofilcon A. Nestepitoisuus: 56 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja.

Jaa ystävillesi ❤️