iWear Activ - Piilolinssien hintavertailu

iWear Activ on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Clariti 1 day. Vertaa hintoja ja säästä.

iWear Activ on Instru-, Nissen- ja Keops-optikkoketjujen myymä kertakäyttölinssi. Se on näiden ketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Clariti 1 day.

Clariti 1 day- ja iWear Activ -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Activ -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on yhä voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Clariti 1 day -piilolinsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Clariti 1 day- ja iWear Activ -piilolinssit on valmistettu silikonihydrogeelimateriaalista ja niissä on sisäänrakennettu UV-suoja. Ne ovat erittäin helppokäyttöiset piilolinssit, jotka tarjoavat korkean hapenläpäisevyyden silmien terveyden edistämiseksi. Lisäksi niissä on korkea vesipitoisuus, mikä takaa pitkäkestoisen mukavuuden.

Näitä linssejä pidetään päiväkäytössä kerran. Ne poistetaan silmistä illalla ennen nukkumaanmenoa ja hävitetään. Seuraavalla kerralla otetaan uusi raikas pari käyttöön.

Vertaa iWear Activ -piilolinssien hintoja ja säästä

Löydä edullisin hinta hintavertailustamme:

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Clariti
Linssityyppi asfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,1 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali somofilcon A
Vesipitoisuus 56 %
Hapen läpäisevyys 86 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, "123"
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Kyllä, luokan 2 UV-suoja estää 72 % UVA- ja 98 % UVB-säteilystä
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla