iWear Activ Presbyopia hintavertailu

iWear Activ Presbyopia on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on clariti 1 day multifocal.

iWear Activ Presbyopia on mm. Instru-, Nissen- ja Keops-optikkoketjujen myymä monitehopiilolinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Clariti 1 day multifocal. Nämä tuotteet tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi on eri.

Mikäli sinulla on piilolinssimääräys/-resepti iWear Activ Presbyopia -piilolinsseihin, voit siirtyä käyttämään Clariti 1 day multifocal -piilolinssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Clariti 1 day multifocal- ja iWear Activ Presbyopia -piilolinssi on CooperVisionin valmistama monitehoinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Se on maailman ensimmäinen silikonihydrogeelinen kertakäyttölinssi ikänäön korjaamiseen, joka tarjoaa erinomaista mukavuutta ja UV-suojan auringon haitallista ultravioletisäteilyä vastaan.

Huomaathan, että Clariti 1 day multifocal- ja iWear Activ Presbyopia -piilolinssit eivät korvaa UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja tai silmälaseja, koska piilolinssit peittävät vain osan silmästä.

iWear Activ Presbyopia- ja Clariti 1 day multifocal -piilolinsseissä yhdistyvät silikonihydrogeelin hapenläpäisevyys ja kertakäyttölinssien helppous. AquaGen-teknologian ansiosta linssin vettä hylkivät molekyylit muuttuvat vettä imeviksi. Näin syntyy piilolinssit, jotka sitovat vesimolekyylejä tarjoten erinomaista mukavuutta koko päiväksi.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.