iWear Activ Presbyopia - Piilolinssien hintavertailu

iWear Activ Presbyopia on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on clariti 1 day multifocal.

iWear Activ Presbyopia on muun muassa Instru-, Nissen- ja Keops-optikkoketjujen myymä monitehopiilolinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Clariti 1 day multifocal.

Clariti 1 day multifocal- ja iWear Activ Presbyopia -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli sinulla on piilolinssimääräys/-resepti iWear Activ Presbyopia -piilolinsseihin, voit siirtyä käyttämään Clariti 1 day multifocal -piilolinssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

iWear Activ Presbyopia- ja Clariti 1 day multifocal -linssit ovat maailman ensimmäiset silikonihydrogeelistä valmistetut kertakäyttölinssit, jotka on suunniteltu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Nämä linssit tarjoavat erinomaista mukavuutta ja UV-suojan auringon haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan.

Näissä linsseissä yhdistyvät silikonihydrogeelin erinomainen hapenläpäisevyys ja kertakäyttölinssien helppous. AquaGen-teknologian ansiosta linssin vettä hylkivät molekyylit muuttuvat vettä imeviksi. Näin syntyy piilolinssit, jotka sitovat vesimolekyylejä tarjoten mukavuutta silmillesi koko päiväksi.

Huomaathan, että piilolinssien UV-suoja ei korvaa UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja tai silmälaseja, koska piilolinssit peittävät vain osan silmästä.

Vertaa iWear Activ Presbyopia -piilolinssien hintoja

Lisätietoa

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Clariti
Linssityyppi multifokaalinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –6,00...+5,00 D (0,25 D välein)
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,1 mm
Lisävahvuus High: +2,25...+3,00 D, Low: jopa +2,25 D
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali somofilcon A
Vesipitoisuus 56 %
Hapen läpäisevyys 86 Dk/t (@ -3,00 D)
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, "123"
Käsittelyvärjäys Ei
UV-suoja Kyllä
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.