EyeQ Premium 2 hintavertailu

EyeQ Premium 2 vastaava tuote

EyeQ Premium 2 on optikkoketju Synsamin myymä päiväkäyttöinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Proclear XC. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ Premium 2 -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Proclear XC -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ Premium 2- ja Proclear XC -piilolinssit on CooperVisionin valmistamat kuukausilinssit, jotka sitovat kosteutta ja tuntuvat mukavilta koko päivän. Niissä on asfäärinen rakenne, joka varmistaa terävän ja kirkkaan näön. Linsseissä on käytetty PC-teknologiaa, minkä ansiosta ne sitovat vettä pidempään, eikä vesi haihdu niiden pinnalta yhtä nopeasti. PC-teknologia tarkoittaa fosforyylikoliinia, jonka sisältävät hydrofiiliset molekyylit ovat bioyhteensopivia ihmiskehon kanssa. Näin linssit absorboivat ja sitovat vettä pinnoilleen luoden niihin "vesikilven" – suojakerroksen, joka saa linssit pysymään puhtaana.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Omafilcon A. Nestepitoisuus: 60 %. Hapenläpäisykyky: 33 Dk/t (-3.00 D).

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.