EyeQ Premium 2 - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ Premium 2 vastaava tuote

EyeQ Premium 2 on optikkoketju Synsamin myymä päiväkäyttöinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Proclear XC. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ Premium 2 -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Proclear XC -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ Premium 2- ja Proclear XC -piilolinssit on CooperVisionin valmistamat kuukausilinssit, jotka sitovat kosteutta ja tuntuvat mukavilta koko päivän. Niissä on asfäärinen rakenne, joka varmistaa terävän ja kirkkaan näön. Linsseissä on käytetty PC-teknologiaa, minkä ansiosta ne sitovat vettä pidempään, eikä vesi haihdu niiden pinnalta yhtä nopeasti. PC-teknologia tarkoittaa fosforyylikoliinia, jonka sisältävät hydrofiiliset molekyylit ovat bioyhteensopivia ihmiskehon kanssa. Näin linssit absorboivat ja sitovat vettä pinnoilleen luoden niihin "vesikilven" – suojakerroksen, joka saa linssit pysymään puhtaana.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.5. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Omafilcon A. Nestepitoisuus: 60 %. Hapenläpäisykyky: 33 Dk/t (-3.00 D).

Jaa ystävillesi ❤️