EyeQ Precision1 For Astigmatism - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ Precision1 For Astigmatism on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Alcon Precision1 For Astigmatism. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ Precision1 For Astigmatism on Synsam-optikkoketjun myymä toorinen kertakäyttöpiilolinssi, joka on suunniteltu hajataiton korjaamiseen. Tämä on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Precision1 for Astigmatism.

Precision1 For Astigmatism- ja EyeQ Precision1 For Astigmatism -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt EyeQ Precision1 For Astigmatism -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa käyttämään usein edullisempia Precision1 For Astigmatism -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Nämä piilolinssit on suunniteltu korjaamaan astigmatismia eli hajataittoa ja tarjoamaan erinomainen näkö, ja ne tarjoavat kaiken, mitä piilolinssien käyttäjät haluavat: tarkan näön, pitkäkestoista mukavuutta ja helppoa käsittelyä. Niiden SmartSurface-teknologia ylläpitää linssien kosteutta koko päivän ajan parantaen käyttömukavuutta.

Precision Balance 8|4 -muotoilun ansiosta nämä tooriset piilolinssit tarjoavat vakaan ja ennakoitavan näön, vaikka kärsisitkin hajataitosta. Lisäksi niissä on korkeimman luokan UV-suoja sekä kaikki kertakäyttölinssien muut edut, mukaan lukien helppous, miellyttävä tunne ja hygieenisyys.

Vertaa EyeQ Precision1 For Astigmatism -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Precision1
Linssityyppi toorinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivää
Pakkauskoko 5, 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –8,00...+4,00 D
Kaarevuus (BC) 8,5 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75 D
Akseli (AX) 10-180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali verofilcon A
Vesipitoisuus 51 %
Hapen läpäisevyys 90 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,10 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, luokan 1 UV-suoja estää yli 90 % UVA- ja yli 99 % UVB-säteilystä
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.