EyeQ One-Day Superior hintavertailu

EyeQ One-Day Superior on Synsam-optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on MyDay daily disposable. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ One-Day Superior on Synsam-optikkoketjun myymä kertakäyttöpiilolinssi, joka on suunniteltu liki- ja kaukotaittoisuuden korjaamiseen. Kyseessä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay daily disposable.

MyDay daily- ja EyeQ One-Day Superior -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ One-Day Superior -linsseihin, voit vaihtaa usein edullisempiin MyDay daily disposable -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ One-Day Premium- ja MyDay Daily Disposable -linssit ovat CooperVisionin valmistamat. Ne ovat erittäin pehmeät, mukavat ja helppokäyttöiset piilolinssit. Niissä käytetty Smart Silicone -teknologian ansiosta linssit sisältävät vähemmän silikonia ja läpäisevät enemmän happea.

Mukavuuden lisäämiseksi linsseissä on tasaiset reunat, jotka tekevät niistä lähes huomaamattomat. Nämä linssit tarjoavat kaikkea, mitä kertakäyttölinsseiltä vaaditaan: mukavuutta, hapenläpäisyä ja helppoutta. Linsseissä on myös suoja auringon haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan.

Vertaa EyeQ One-Day Superior -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi MyDay
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,4 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali stenfilcon A
Vesipitoisuus 54 %
Hapen läpäisevyys 100 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä, 85 % UVB-, 96 % UVB-säteilystä
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla