EyeQ One-Day Superior Q5 - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ One-Day Superior Q5 on Synsamin myymä kertakäyttölinssi. Se on ketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on MyDay daily disposable. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ One-Day Superior Q5 on Synsam-optikkoketjun myymä kertakäyttöpiilolinssi. Se on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on MyDay daily disposable.

MyDay daily disposable- ja EyeQ One-Day Superior Q5 -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt EyeQ One-Day Superior Q5 -linssejä, voit vaihtaa usein edullisempiin MyDay daily disposable -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Nämä modernista pehmeästä silikonihydrogeelimateriaalista valmistetut kertakäyttöpiilarit tarjoavat jokapäiväistä mukavuutta: voit ottaa joka päivä uuden raikkaan ja puhtaan linssiparin käyttöösi. Linssien korkea vesipitoisuus ehkäisee kuivumista ja parantaa kostuvuutta taaten pitkäkestoisen mukavuuden.

Linssien korkea hapenläpäisevyys varmistaa riittävän hapensaannin sarveiskalvolle pitäen silmän kirkkaan valkoisina ja terveinä. Sisäänrakennettu UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa haitalliselta UV-säteilyltä.

Vertaa EyeQ One-Day Superior Q5 -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi MyDay
Linssityyppi kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,4 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali stenfilcon A
Vesipitoisuus 54 %
Hapen läpäisevyys 100 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Kyllä, 85 % UVB-, 96 % UVB-säteilystä
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.