EyeQ One-Day Premium hintavertailu

EyeQ One-Day Premium vastaava tuote

EyeQ One-Day Premium on Synsamin myymä sfäärinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Proclear 1 Day. Linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi on eri. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ One-Day Premium -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Proclear 1 Day -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

EyeQ One-Day Premium ja Proclear 1 Day on CooperVisionin valmistama linssi, joka on suunniteltu erityisesti kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille, näyttöpäätetyössä oleville tai muutoin kuivissa ympäristöissä työskenteleville. Linssit on valmistettu PC Hydrogel -materiaalista, joka sitoo itseensä nestettä ja ehkäisee linssin kuivumista. Valmistajan mukaan nämä linssit säilyttävät jopa 96 prosenttia kosteudestaan 12 tunnin jälkeen. Linssin materiaali sisältää fosforylkoliinin molekyylejä, jotka vastaavat soluseinämissä luonnollisesti esiintyviä aineita.

Kertakäyttölinssi on paras valinta sinulle, joka haluat piilolinsseiltäsi terävän näön lisäksi mukavuutta ja konstailematonta helppoutta!

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.2. Materiaali: omafilcon A. Nestepitoisuus: 60 %. Hapenläpäisykyky: 28 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.