EyeQ One-Day Aqua - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ One-Day Aqua vastaava tuote

EyeQ One-Day Aqua on Synsam-optikkoketjun myymä kertakäyttöpiilolinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukonäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on DAILIES AquaComfort Plus. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ One-Day Aqua -linsseihin, voit tilata usein edullisempia DAILIES AquaComfort Plus -linssejä ilman uutta käyntiä optikolla.

EyeQ One-Day Aqua ja DAILIES AquaComfort Plus on Alconin valmistama kertakäyttölinssi, joka on uudempi versio suosituista Focus Dailies -linsseistä. Tässä linssissä on kolmivaikutteinen kostutusjärjestelmä, joka voitelee, kosteuttaa ja virkistää jokaisella räpäytyksellä, eli noin 14 000 kertaa päivässä. Linssejä pidetään kerran päiväkäytössä, jonka jälkeen ne hävitetään. Seuraavalla käyttökerralla otetaan uusi pari käyttöön. Nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjäys.

Jaa ystävillesi ❤️