EyeQ Multifocal hintavertailu

EyeQ Multifocal vastaava tuote

EyeQ Multifocal on Synsamin myymä monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix Aqua Multifocal. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi on eri. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ Multifocal -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Air Optix Aqua Multifocal -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ Multifocal ja Air Optix Multifocal on Alconin valmistama moniteholinssi, joka hyödyntää ainutlaatuista Aqua Moisture System -teknologiaa. Sen ansiosta piilolinssit pysyvät kosteina ja mukavina entistä pidempään. Nämä linssit läpäisevät happea jopa viisi kertaa muita pehmeitä piilolinssejä enemmän, joten silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Linssit on yksittäispakattu pehmeyttävään nesteeseen, joka tekee niiden käytöstä miellyttävää heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Näitä linssejä voidaan käyttää enintään kuukauden kerrallaan päiväkäytössä, jolloin ne poistetaan silmistä illalla, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen. Linssejä voidaan käyttää optikon määräyksellä myös jatkuvakäyttöisinä yönyli-linsseinä enintään 6 vuorokautta kerrallaan.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.