EyeQ Multifocal hintavertailu

EyeQ Multifocal vastaava tuote

EyeQ Multifocal on Synsamin myymä monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu presbyopian eli ikänäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix Aqua Multifocal. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi on eri. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ Multifocal -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Air Optix Aqua Multifocal -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ Multifocal ja Air Optix Multifocal on Alconin valmistama moniteholinssi, joka hyödyntää ainutlaatuista Aqua Moisture System -teknologiaa. Sen ansiosta piilolinssit pysyvät kosteina ja mukavina entistä pidempään. Nämä linssit läpäisevät happea jopa viisi kertaa muita pehmeitä piilolinssejä enemmän, joten silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Linssit on yksittäispakattu pehmeyttävään nesteeseen, joka tekee niiden käytöstä miellyttävää heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Näitä linssejä voidaan käyttää enintään kuukauden kerrallaan päiväkäytössä, jolloin ne poistetaan silmistä illalla, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen. Linssejä voidaan käyttää optikon määräyksellä myös jatkuvakäyttöisinä yönyli-linsseinä enintään 6 vuorokautta kerrallaan.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Jaa ystävillesi ❤️