EyeQ Multifocal - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ Multifocal on optikkoketjun myymä moniteholinssi. Se on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Air Optix Aqua Multifocal. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ Multifocal on Synsamin myymä monitehoinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, joka on suunniteltu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix Aqua Multifocal.

Air Optix Aqua Multifocal- ja EyeQ Multifocal -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt EyeQ Multifocal -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Air Optix Aqua Multifocal -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ Multifocal ja Air Optix Multifocal on Alconin valmistama moniteholinssi, joka hyödyntää ainutlaatuista Aqua Moisture System -teknologiaa. Sen ansiosta piilolinssit pysyvät kosteina ja mukavina entistä pidempään. Nämä linssit läpäisevät happea jopa viisi kertaa muita pehmeitä piilolinssejä enemmän, joten silmät pysyvät valkoisina ja terveinä. Linssit on yksittäispakattu pehmeyttävään nesteeseen, joka tekee niiden käytöstä miellyttävää heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Näitä linssejä voidaan käyttää enintään kuukauden kerrallaan päiväkäytössä, jolloin ne poistetaan silmistä illalla, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen. Linssejä voidaan käyttää optikon määräyksellä myös jatkuvakäyttöisinä yönyli-linsseinä enintään 6 vuorokautta kerrallaan.

PÄIVITYS: Valmistaja Alcon on lopettanut Air Optix Aqua -tuotteiden valmistuksen syyskuussa 2021 keskittyäkseen uudempien, moderneja teknologioita hyödyntäviin Air Optix Aqua with HydraGlyde -tuotteisiin. Tutustu monitehoisiin Air Optix plus HydgraGlyde Multifocal -piilolinsseihin.

Vertaa EyeQ Multifocal -piilolinssien hintoja ja säästä

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen moniteholinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Lisävahvuus (ADD) High (+2.50), Low (+1.00), Med (+2.00)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.