EyeQ Hydro Q3 - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ Hydro Q3 on Synsamin myymä kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jonka alkuperäisnimi on Air Optix plus HydraGlyde. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ Hydro Q3 on Synsam-optikkoketjun myymä sfäärinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Tämä on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix plus HydraGlyde.

Air Optix plus HydraGlyde- ja EyeQ Hydro Q3 -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt EyeQ Hydro Q3 -linssejä ja piilolinssireseptisi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Air Optix plus HydraGlyde -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Nämä kuukausilinssit hyödyntävät Alconin edistyksellisintä teknologiaa tarjotakseen ylivertaisen käyttökokemuksen. SmartShield-teknologia ehkäisee kertymien muodostumista linssien pinnalla ja HydraGlyde Moisture Matrix auttaa pitämään linssin pinnan kosteana mukavuuden parantamiseksi. Tästä syystä ne voivat sopia myös silmien kuivumisesta kärsiville piilolinssien käyttäjille.

Nämä linssit on hyväksytty päiväkäyttöön jopa 30 peräkkäiseksi päiväksi, ja niitä voidaan käyttää optikon erillisellä määräyksellä myös nukkuessa. Keskustele optikkosi kanssa sinun silmillesi sopivista käyttöajoista.

Vertaa EyeQ Hydro Q3 -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12,00...+8,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.