EyeQ All-Day - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ All-Day vastaava tuote

EyeQ All-Day on Synsamin myymä kuukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Avaira. Linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi on eri. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ All-Day -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Avaira-linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ All-Day ja Avaira on CooperVisionin valmistamia kuukausipiilolinssejä, jotka tajoavat korkean nestepitoisuuden ja poikkeuksellisen hyvän hapenläpäisykyvyn. Aquaform-teknologian ansiosta linssit läpäisevät runsaasti happea ja silmät pysyvät terveinä. Nämä linssit ovat yhtä aikaa pehmeät, joustavat ja mukavat silmissä. Niisäs on luonnollisesti kosteutuva materiaali, joka takaa pitkäkestoisen kosteuden.

Avaira-linssien valmistus on lopetettu. Valmistaja suosittelee, että käyttäjät siirtyvät käyttämään uudempia Avaira Vitality -linssejä.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.4 ja 8.5. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Enfilcon A. Nestepitoisuus: 46 %. UV-suoja. Käsittelyvärjäys.

Jaa ystävillesi ❤️