EyeQ All-Day hintavertailu

EyeQ All-Day vastaava tuote

EyeQ All-Day on Synsamin myymä kuukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Avaira. Linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi on eri. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ All-Day -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Avaira-linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

EyeQ All-Day ja Avaira on CooperVisionin valmistamia kuukausipiilolinssejä, jotka tajoavat korkean nestepitoisuuden ja poikkeuksellisen hyvän hapenläpäisykyvyn. Aquaform-teknologian ansiosta linssit läpäisevät runsaasti happea ja silmät pysyvät terveinä. Nämä linssit ovat yhtä aikaa pehmeät, joustavat ja mukavat silmissä. Niisäs on luonnollisesti kosteutuva materiaali, joka takaa pitkäkestoisen kosteuden.

Avaira-linssien valmistus on lopetettu. Valmistaja suosittelee, että käyttäjät siirtyvät käyttämään uudempia Avaira Vitality -linssejä.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.4 ja 8.5. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Enfilcon A. Nestepitoisuus: 46 %. UV-suoja. Käsittelyvärjäys.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.