EyeQ 24 - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ 24 on Synsamin myymä kuukausilinssi, alkuperäisnimeltään Biofinity. Vertaa hintoja.

EyeQ 24 on Synsamin myymä kuukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Se on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity.

Biofinity- ja EyeQ 24 -piilolinssit ovat keskenään identtiset ja tulevat samalta valmistajalta (Cooper Vision). Vain tuotteiden nimi ja pakkaus on eri.

Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ 24 -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity-linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Biofinity- ja EyeQ 24 -piilolinssien valmistuksessa käytetään uutta Aquaform-teknologiaa, mikä mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn.

Linssien pehmeä ja joustava materiaali sitoo itseensä runsaasti vettä, joten silmät eivät kuivu helposti ja ne tuntuvat mukavalta aamusta iltaan. Täydellinen nestetasapaino ja loistava hengittävyys tekevät näistä linsseistä niin luonnollisen tuntuiset, ettet välttämättä edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Nämä linssit voidaan määrätä päiväkäyttöön enintään kuukaudeksi, jolloin ne otetaan yöksi pois silmistä, tai optikon määräyksellä ympärivuorokautiseen käyttöön. Noudata piilolinssien käytössä aina optikolta saamiasi ohjeita.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Materiaali comfilcon A
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –12.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla