EyeQ 24 hintavertailu

EyeQ 24 on Synsamin myymä kuukausilinssi, alkuperäisnimeltään Biofinity. Vertaa hintoja.

EyeQ 24 on Synsamin myymä kuukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Se on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity.

Biofinity- ja EyeQ 24 -piilolinssit ovat keskenään identtiset ja tulevat samalta valmistajalta (Cooper Vision). Vain tuotteiden nimi ja pakkaus on eri.

Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ 24 -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity-linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Biofinity- ja EyeQ 24 -piilolinssien valmistuksessa käytetään uutta Aquaform-teknologiaa, mikä mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn.

Linssien pehmeä ja joustava materiaali sitoo itseensä runsaasti vettä, joten silmät eivät kuivu helposti ja ne tuntuvat mukavalta aamusta iltaan. Täydellinen nestetasapaino ja loistava hengittävyys tekevät näistä linsseistä niin luonnollisen tuntuiset, ettet välttämättä edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Nämä linssit voidaan määrätä päiväkäyttöön enintään kuukaudeksi, jolloin ne otetaan yöksi pois silmistä, tai optikon määräyksellä ympärivuorokautiseen käyttöön. Noudata piilolinssien käytössä aina optikolta saamiasi ohjeita.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...-0.75 D. Kaarevuus: 8,6 mm. Halkaisija: 14,0 mm. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.