EyeQ 24 Toric - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ 24 Toric on Synsamin myymä toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity toric. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ 24 Toric on Synsam-optikkoketjun myymä toorinen kuukausi/-yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaittoisuuden lisäksi hajataittoisuuden korjaamiseen. Tämä on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Biofinity toric.

Biofinity toric- ja EyeQ 24 Toric -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt EyeQ 24 Toric -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity toric -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Nämä tooriset piilolinssit ovat CooperVisionin uusintaa teknologiaa edustavat kuukausilinssit, jotka voidaan määrätä päivittäiseen käyttöön enintään 30 päiväksi tai yötäpäivää-linssiksi, jolloin niitä voidaan käyttää myös nukkuessa. Linssin valmistuksessa on käytetty uutta Aquaform-teknologiaa, minkä ansiosta se läpäisee runsaasti happea ja sitoo kosteutta niin, että linssit tuntuvat mukavailta koko päivän.

Linssi on luonnollisesti kosteutuva ja siinä on optimoitu prismarakenne ja yhdenmukainen geometria, jotka yhdessä tarjoavat ainutlaatuista tasapainoa, mukavuutta ja näöntarkkuutta. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivista piilolinssien käyttöajoista.

Vertaa EyeQ 24 Toric -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi toorinen kuukausi- tai yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 DC
Akseli (AX) 10˚–180˚ (10˚ välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 116 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,11 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla