EyeQ 24 Q4 - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ 24 Q4 on Synsamin myymä kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ 24 Q4 on Synsam-optikkoketjun myymä kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Tämä on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity.

Biofinity- ja EyeQ 24 Q4 -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt EyeQ 24 Q4 -linssejä ja määräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity-linsseihin.

Nämä linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä tarjoten pitkäaikaisen käyttömukavuuden ja erinomaisen näöntarkkuuden päivästä 1 päivään 30 saakka. Niiden Aquaform-teknologia parantaa hapenläpäisevyyttä ja lukitsee veden linssiin siten, että ne pysyvät kosteina ja miellyttävinä pidempään. Pehmeä ja kostea linssimateriaali sekä linssien pyöristetyt reunat parantavat mukavuutta ja helpottavat käsittelyä.

Nämä piilolinssit on hyväksytty päiväkäyttöön jopa 30 peräkkäiseksi päiväksi. Keskustele optikkosi kanssa mahdollisuudesta käyttää näitä linssejä yön yli, eli myös nukkuessa.

Vertaa EyeQ 24 Q4 -piilolinssien hintoja

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Biofinity (3 kpl)  €
LensWay Biofinity  €
Alensa Biofinity (6 kpl)  €
Lenson Biofinity  €
Shopping4net Biofinity  €

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi asfäärinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Materiaali comfilcon A
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12.00...+8.00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 160 Dk/t
Keskipaksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.