EyeQ 24 Progressive Q4 - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ 24 Progressive Q4 on Synsamin myymä monitehopiilolinssi, jonka alkuperäisnimi on Biofinity multifocal. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ 24 Progressive Q4 on Synsam-optikkoketjun myymä monitehoinen kuukausilinssi, joka on suunniteltu ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Tämä on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity multifocal.

Biofinity multifocal- ja EyeQ 24 Progressive Q4 -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset –vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt EyeQ 24 Progressive Q4 -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on yhä voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity multifocal -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Nämä moniteholinssit ovat ihanteelliset ikänäön korjaamiseen. Niiden Balanced Progressive -teknologia mahdollistaa tarkan näkemisen niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin. Hengittävän linssimateriaalin ja ainutlaatuisen Aquaform-teknologian ansiosta ne pysyvät kosteina ja mukavina iltaan saakka varmistaen valkoiset ja terveet silmät.

Nämä piilolinssit on hyväksytty päiväkäyttöön jopa 30 peräkkäiseksi päiväksi, sekä optikon erillisellä määräyksellä yön yli käyttöön, myös nukkuessa. Keskustele optikkosi kanssa sinun silmillesi sopivista käyttöajoista, jotta silmäsi pysyvät terveinä.

Vertaa EyeQ 24 Progressive Q4 -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi progressiivinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D (0,50 D -6,00 D jälkeen)
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Lisävahvuus (ADD) +1.00, +1.50, +2.00, +2.50 D
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Vesipitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 142 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.