EyeQ 24 For Astigmatism Q4 - Piilolinssien hintavertailu

EyeQ 24 For Astigmatism Q4 on Synsamin myymä toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi, jonka alkuperäisnimi on Biofinity toric. Vertaa hintoja ja säästä.

EyeQ 24 For Astigmatism Q4 on Synsam-optikkoketjun myymä toorinen kuukausilinssi. Se on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Biofinity toric.

Biofinity toric- ja EyeQ 24 For Astigmatism Q4 -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt EyeQ 24 For Astigmatism Q4 -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Biofinity toric -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Nämä tooriset piilolinssit tarjoavat pitkäkestoista käyttömukavuutta, vaikka sinulla olisi hajataittoa (astigmatismi) – ne pysyvät miellyttävän tuntuisina päivästä 1 päivään 30 saakka. Niiden Optimized Lens Geometry -teknologia tarjoaa ennustettavaa vakautta, terävää näköä ja käyttömukavuutta. Aquaform-teknologian ansiosta linssit pysyvät luonnostaan kosteina ja mukavina. Korkea hapenläpäisykyky takaa, että silmäsi pysyvät terveinä ja valkoisina.

Nämä piilolinssit on hyväksytty päiväkäyttöön jopa 30 peräkkäiseksi päiväksi ja niitä voidaan käyttää optikon erillisellä määräyksellä yön yli -käytössä eli myös nukkuessa. Keskustele optikkosi kanssa sinulle sopivista käyttöajoista.

Vertaa EyeQ 24 For Astigmatism Q4 -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi Biofinity
Linssityyppi toorinen kuukausi- tai yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10.00...+8.00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 DC
Akseli (AX) 10˚–180˚ (10˚ välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali comfilcon A
Nestepitoisuus 48 %
Hapen läpäisevyys 116 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,11 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.