Easyvision Vitrea - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Vitrea vastaava tuote

Easyvision Vitrea (myös Easyvision Daily Vitrea) on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi. Se on optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Dailies AquaComfort Plus.

Dailies AquaComfort Plus- ja Easyvision Vitrea -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Vitrea -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Dailies AquaComfort Plus -piilolinsseihin.

Easyvision Vitrea-/Dailies AquaComfort Plus -linssit ovat Alconin valmistama linssi, joka on kehitetty versio suosituista Focus Dailies -linsseistä. Näissä linsseissä on uniikki, vaativille käyttäjille suunnattu kolmivaikutteinen järjestelmä, joka voitelee, kosteuttaa ja virkistää silmiä jokaisella räpätyksellä – eli noin 14 000 kertaa päivässä. Ne on suunniteltu tarjoamaan virkistävää mukavuutta aamusta iltaan. Linssejä pidetään päiväkäytössä yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne hävitetään ja uusi raikas pari otetaan käyttöön. Linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Vertaa Easyvision Vitrea -piilolinssien hintoja

Vertaile Easyvision Vitrea -linssien hintoja useissa eri nettikaupoissa ja säästä rahaa.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt (myynnissä myös 2 x 90 eli 180)
Voimakkuus –15,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,7 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla