Easyvision Vitrea - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Vitrea vastaava tuote

Easyvision Vitrea (myös Easyvision Daily Vitrea) on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi. Se on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Dailies AquaComfort Plus. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Mikäli sinulla on voimassa oleva määräys Easyvision Vitrea -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Dailies AquaComfort Plus -linssejä.

Easyvision Vitrea-/Dailies AquaComfort Plus -linssit ovat Alconin valmistama linssi, joka on kehitetty versio suosituista Focus Dailies -linsseistä. Näissä linsseissä on uniikki, vaativille käyttäjille suunnattu kolmivaikutteinen järjestelmä, joka voitelee, kostuttaa ja virkistää silmiä jokaisella räpätyksellä – eli noin 14 000 kertaa päivässä. Ne on suunniteltu tarjoamaan virkistävää mukavuutta aamusta iltaan.

Linssejä pidetään päiväkäytössä yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne hävitetään ja uusi raikas pari otetaan käyttöön. Nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjätty.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.