Easyvision vitrea toric – Piilolinssien hintavertailu

Easyvision vitrea toric on Specsaversin myymä toorinen kertakäyttölinssi, jonka alkuperäinen nimi on Dailies AquaComfort Plus Toric. Vertaa hintoja ja säästä.

Easyvision vitrea toric on Specsavers-optikkoketjun myymä toorinen kertakäyttölinssi, joka tarjoaa parempaa käyttömukavuutta ja pidempää käyttöaikaa. Kyseessä on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Dailies AquaComfort Plus Toric.

Dailies AquaComfort Plus Toric- ja Easyvision vitrea toric -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aikaisemmin käyttänyt Easyvision vitrea toric -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa käyttämään usein edullisempia Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Easyvision vitrea toric- ja Dailies AquaComfort Plus Toric -linsseissä on silmänräpäytyksellä aktivoituva teknologia, joka vapauttaa linsseihin jatkuvasti kosteutta. Ne tarjoavat varman ja vakaan istutuuden hajataitosta kärsiville varmistaen terävän ja selkeän näön esimerkiksi urheillessa.

Jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta kiireiseenkiin arkeen ja mukavuutta – laita linssit aamulla silmään, ota ne illalla pois ja hävitä. Käsittelyvärjäyksen ansioista Easyvision vitrea toric -piilolinssit on helppo asettaa silmiin ja poistaa.

LightStream-teknologian ansiosta linssit ja niiden reunat ovat erittäin tarkasti muotoillut ja suunniteltu maksimoimaan käyttömukavuus.

Vertaa Easyvision vitrea toric -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi toorinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt (myydään myös 2 x 90 = 180 kpl pakkauksissa)
Voimakkuus –8.00...+4.00 D
Kaarevuus 8,8 mm
Halkaisija 14,4 mm
Sylinteri -0.75, -1.25, -175
Akseli 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
Linssimateriaali ei-ioninen hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä, "OK"
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.