Easyvision Umere hintavertailu

Easyvision Umere on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Clariti 1 day. Vertaa hintoja.

Easyvision Umere on Specsaversin myymä kertakäyttöpiilolinssi. Se on tämän optikkoketjun uudelleenbrändäämä ns. private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Clariti 1 day.

Clariti 1 day- ja Easyvision Umere -piilolinssit ovat keskenään identtiset ja samalta valmistajalta (CooperVision) – vain tuotteen nimi ja pakkaus on eri.

Mikäli sinulla on voimassa oleva määräys Easyvision Umere -piilolinsseihin, voit tilata usein edullisempia Clariti 1 day -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Clariti 1 day- ja Easyvision Umere -piilolinssit on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä ja ne pohjautuvat AquaGen-teknologiaan, jotka takaavat linsseille korkean nestepitoisuuden ja miellyttävän käytön.

Korkea hapenläpäisykyky auttaa silmien terveyttä. Lisäksi linsseissä on UVA- ja UVB-suoja.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30, 60 ja 90 linssiä/pkt. Materiaali: Somofilcon A. Nestepitoisuus: 56 %. UV-suoja.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.