Easyvision Optira - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Optira on Specsaversin myymä uudelleenbrändätty kertakäyttölinssi, joka alkuperäisnimi on Focus Dailies All Day Comfort. Vertaa hintoja ja säästä.

Easyvision Optira on Specsavers-optikkoketjun myymä kertakäyttölinssi, jota myydään myös nimellä Easyvision Daily Optira. Tämä on ketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Focus Dailies All Day Comfort.

Focus Dailies- ja Easyvision Optira -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu.Jos olet aiemmin käyttänyt Easyvision Optira -linssejä ja piilolinssimääräyksesi on edelleen voimassa, voit vaihtaa usein edullisempiin Focus Dailies All Day Comfort -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Nämä linssit olivat pitkään Suomen myydyimmät kertakäyttölinssit. Niissä on erityisen ohut reuna ja luonnollista kyynelnestettä jäljittelevä materiaali, joka ehkäisee kerrostumien muodostumista linssien pinnalle. Blink-Activation -teknologian ansiosta linssit vapauttavat kosteutta vähitellen silmiin koko päivän ajan. Lightstream-valmistusteknologian ansiosta linssin pinta on sileä ja kestävä.

Kertakäyttölinssejä käytetään vain yhden kerran: illalla poistat linssit silmistäsi ja hävität ne. Seuraavalla kerralla otat käyttöön uudet, raikkaat piilolinssit. Linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Vertaa Easyvision Optira -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Dailies
Linssityyppi sfäärinen kertakäyttölinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 13,8 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali nelfilcon A
Nestepitoisuus 69 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Kyllä
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.