Easyvision Linarial Multifocal - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision Linarial Multifocal on optikkoketjun uudelleenbrändäämä linssi, jonka alkuperäisnimi on MyDay multifocal.

Easyvision Linarial Multifocal on Specsaversin myymä kertakäyttöpiilolinssi, joka on suunniteltu ikänäön korjaamiseen. Easyvision Linarial Multifocal kyseisen optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay daily disposable multifocal.

MyDay daily disposable multifocal- ja Easyvision Linarial Multifocal -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (CooperVision) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos olet aiemmin käyttänyt Easyvision Linarial Multifocal -linssejä, voit siirtyä käyttämään usein edullisempia MyDay daily disposable multifocal -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Ikä- eli aikuisnäön korjaamiseen tarvitaan linssi, jossa on erilaisia voimakkuusalueita lähelle, kauas ja välietäisyyksille katseltaessa. MyDay daily disposable multifocal- ja Easyvision Linarial Multifocal -linssien Binocular Progressive Systen mahdollistaa tarkan näkemisen kaikille etäisyyksille.

Nämä linssit hyödyntävät ainutlaatuista Aquaform-teknologiaa, jonka ansiosta linssit kostuvat luonnostaan taaten pitkäkestoisen mukavuuden. Lisäksi niissä on lisäsuojaa tarjoava UV-suoja.

Silikonihydrogeelimateriaalin ansiosta linssit läpäisevät runsaasti happea pitäen silmän valkoisina ja terveen näköisinä. Ohuen muotoilun ansiosta nämä linssit ovat terveelliset ja mukavat kertakäyttölinssit, jotka sopivat päivittäiseen näönkorjaukseen ikänäköisillä.

Vertaa Easyvision Linarial Multifocal -piilolinssien hintoja

Lisätietoa

Ominaisuus Tieto
Valmistaja CooperVision
Brändi MyDay
Linssityyppi progressiivinen kertakäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 1 päivä
Pakkauskoko 30 tai 90 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+8,00 D
Kaarevuus 8,4 mm
Halkaisija 14,2 mm
Lisävahvuus Low (+0,75...+1,25 D), Mid (+1,50...+1,75 D), High (+2,00...+2,50 D)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali stenfilcon A
Vesipitoisuus 54 %
Hapen läpäisevyys 80 Dk/t
Keskipaksuus 0,10 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Kyllä, 85 % UVA- ja 96 % UVB-säteilystä
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla