Easyvision Irisian - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision irisian on Specsaversin uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Air Optix. Vertaa hintoja ja löydä edullisin ostopaikka.

Easyvision Irisian (myös nimellä Easyvision Irisian Sphere) on Specsavers-optikkoketjun myymä kuukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix Aqua.

Air Optix Aqua ja Easyvision Irisian -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Irisian -linsseihin, voit vaihtaa usein edullisempiin Air Optix Aqua -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Easyvision Irisian -linsseissä käytetään Aqua Moisture System -teknologiaa, jonka ansiosta linssit läpäisevät enemmän happea, kosteuttavat silmiä ja tekevät näin piilolinssien käytöstä entistä miellyttävämpää. Pehmeän pinnan ja kosteuttavien ainesosien ansiosta linssit pysyvät mukavina pidempään.

Vertaa Easyvision Irisian -piilolinssien hintoja

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen kuukausi-/yötäpäivääpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla