Easyvision Irisian Toric - Piilolinssien hintavertailu

Easyvision irisian toric on optikkoketjun uudelleenbrändäämä piilolinssi, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix for Astigmatism. Vertaa hintoja ja säästä.

Easyvision Irisian Toric (myös nimellä Easyvision Monthly Irisian Toric) on Specsaverisin myymä toorinen kuukausilinssi, joka on suunniltu hajataitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix for Astigmatism.

Air Optix for Astigmatism- ja Easyvision Irisian Toric -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Irisian Toric -linsseihin, voit vaihtaa usein edullisempiin Air Optix for Astigmatism -linsseihin ilman uutta piilolinssisovitusta.

Easyvision Irisian Toric ja Air Optix for Astigmatism ovat Alconin valmistama kuukausilinssi, joka voidaan määrätä päiväkäyttöisiksi tai yön yli -käyttöön. Pehmeästä silikonihydrogeelistä valmistettu linssi läpäisee happea jopa 5 kertaa tavallista kuukausilinssiä enemmän. Valmistuksessa käytetty Aqua Moisture System lisää linssien mukavuutta ja erikoisohueksi muotoiltu reuna pitää ne paikoillaan ja miellyttävinä pitkässäkin käytössä. Linssien plasmakäsittely ehkäisee kertymien muodostumista. Noudata optikkosi ohjeita linssien käytössä.

PÄIVITYS: Alcon on lopettanut Air Optix for Astigmatism -piilolinssien valmistuksen syyskuussa 2021 keskittyäkseen kehittämään uudempia Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism -linssejä. Voit vaihtaa näihin linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Löydä edullisin ostopaikka Easyvision Irisian Toric  -piilolinsseille

Vertaa hintoja ja säästä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi toorinen kuukausilinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 3 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,7 mm
Halkaisija (DIA) 14,5 mm
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25 D
Akseli (AX) 10°–180° (10° välein)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Nestepitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 33 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.