Easyvision Irisian Multifocal hintavertailu

Easyvision Irisian Multifocal on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix Aqua Multifocal. Vertaa hintoja ja säästä.

Easyvision Irisian Multifocal (myös nimellä Easyvision Monthly Irisian Multifocal) on Specsaversin myymä monitehoinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu normaalien liki- ja kaukotaittoisuuden lisäksi ikänäön korjaamiseen. Tämä on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä private label -tuote, jonka alkuperäisnimi on Air Optix Aqua Multifocal.

Air Optix Aqua Multifocal- ja Easyvision Irisian Multifocal -piilolinssit tulevat samalta valmistajalta (Alcon) ja ovat keskenään identtiset – vain tuotteen nimi ja pakkaus on muutettu. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Irisian Multifocal -linsseihin, voit vaihtaa usein edullisempiin Air Optix Aqua Multifocal -linsseihin ilman uutta sovitusta optikolla.

Easyvision Irisian Multifocal/Air Optix Aqua Multifocal on Alconin valmistama moniteholinssi, joka käyttää ainutlaatuista Aqua Moisture -teknologiaa. Siinä yhdistävät kosteuttavat ainesosat ja pehmeä pintakäsittely, jotka takaavat pitkäkestoisen kosteuden ja mukavuuden tunteen. Linssi läpäisee jopa 5 kertaa enemmän happea kuin muut pehmeät piilolinssit, ja ne on pakattu pehmeyttävään nesteeseen, joka tekee niiden käytöstä miellyttävää heti alusta alkaen.

Tätä linssiä voidaan käyttää päiväkäytössä kuukausilinssinä, jolloin ne poistetaan silmistä illalla ja säilötään yöksi desinfioivaan hoitonesteeseen, tai optikon määräyksellä ympärivuorokautisessa käytössä enintään 6 vuorokauden ajan. Linsseissä on kevytvärjäys käsittelyn helpottamiseksi. Kuukauden käytön jälkeen linssit hävitetään ja uusi pari otetaan käyttöön.

Vertaa Easyvision Irisian Multifocal -piilolinssien hintoja ja säästä

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Alcon
Brändi Air Optix
Linssityyppi asfäärinen moniteholinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –10,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,2 mm
Lisävahvuus (ADD) High (+2.50), Low (+1.00), Med (+2.00)
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali lotrafilcon B
Vesipitoisuus 33 %
Hapen läpäisevyys 138 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä Ei
Käsittelyvärjäys Kyllä, vaaleansininen
UV-suoja Ei
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.