Piilolinssivalmistajat ja niiden brändit

Tällä sivulla on esitelty maailman suurimmat piilolinssivalmistajat sekä niiden piilolinssi- ja piilolinssinestebrändit.

Bausch & Lomb

Bausch & Lomb (bausch.com) on vanhin tällä hetkellä toiminnassa olevista piilolinssien valmistajista. Yrityksen perustivat vuonna 1853 kaksi saksalaista, John Jacob Bausch ja Henry Lomb.

Brändejä: Soflens, PureVision, Optima, Biotrue, EasySept, ReNu
Perustettu: 1853
Kotimaa: Yhdysvallat
Liikevaihto: 1,5 mrd. $ (2007)
Knoppitieto: Bausch & Lomb loi Ray-Ban -tuotemerkin vuonna 1937, mutta luopui siitä 1999.

CIBA Vision

Alcon (alcon.com)on silmien terveydenhuollon markkinajohtaja, joka valmistaa innovatiivisia lääkkeitä ja laitteita palvelemaan silmähuollon tarpeita. Alcon on osa Novarista, ja yksi sen tytäryhtiöistä on CIBA Vision.

Brändejä: Air Optix Aqua, Dailies, Freshlook, Clear Care, Opti-Clean, Opti-Free
Perustettu: 1859
Kotimaa: Yhdysvallat
Liikevaihto: 1,2 mrd. $

CooperVision

CooperVision (coopervision.com) on The Cooper Companies -yhtiöön kuuluva pehmeiden piilolinssivalmistaja. Sen tuotteita myydään yli sadassa maassa.

Brändejä: Avaira, Biofinity, Proclear, MyDay, Biomedics, Expressions colors
Perustettu: 1958
Kotimaa: Yhdysvallat
Liikevaihto: 1,1 mrd. $ (2011)
Knoppitieto: CooperVision ei valmista omia piilolinssinesteitä.

 

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson (jnj.com) on lääkkeitä ja terveydenhoitoalan tuotteita sekä päivittäistavaroita valmistava suuryritys. Piilolinssien osalta se tunnetaan parhaiten suositusta Acuvue-tuotemerkistään.

Brändejä: Acuvue
Perustettu: 1886
Kotimaa: Yhdysvallat
Liikevaihto: 65 mrd. $ (2012)
Knoppitieto:  Johnson & Johnson on markkina-arvoltaan yksi maailman suurimmista yrityksistä. Se markkinoi Yhdysvalloissa myös Raision Benecol-margariinia.

KYSELY: Minkä valmistajan piilolinssejä käytät?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.