Piilolinssivalmistajat ja niiden brändit

Mitkä yritykset valmistavat piilolinssejä ja mitkä ovat niiden suosituimmat piilolinssibrändit?

Piilolinssien käyttäjät ympäri maailmaa turvautuvat erilaisiin brändeihin näönkorjauksen ja silmien terveyden ylläpitämiseksi. Tällä sivulla keskitymme valottamaan maailman johtavia piilolinssivalmistajia ja heidän tuotevalikoimaansa.

Tarjoamme kattavan yleiskatsauksen jokaisen valmistajan historiasta, innovaatioista ja suosituimmista brändeistä, jotta voit tehdä tietoisia valintoja piilolinssejäsi koskien.

Tämä tieto auttaa sinua ymmärtämään paremmin, mitä piilolinssien takana on, ja auttaa sinua valitsemaan tuotteet, jotka sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi ja elämäntyyliisi.

Bausch & Lomb

Bausch & Lombin brändejä ovat mm. PureVision ja SofLens.

Bausch & Lomb (bausch.com) on vanhin tällä hetkellä toiminnassa olevista piilolinssivalmistajista. Yrityksen perustivat vuonna 1853 kaksi saksalaista liikemiestä, John Jacob Bausch ja Henry Lomb.

Bausch & Lomb on tunnettu innovaatioistaan piilolinssiteknologiassa, ja se tarjoaa laajan valikoiman erilaisiin näönkorjaustarpeisiin vastaavia piilolinssejä.

Kertakäyttölinssit:

Kuukausilinssit:

Lisäksi sen valikoimiin kuuluvat:

  • Boston – Happea läpäisevät linssimateriaalit
  • Orthokeratology – Sarveiskalvoa uudelleenmuotoilevat linssit
  • SilSoft-erikoispiilolinssit aikuisille ja lapsille

Tiesitkö, että vuonna 1937 perustettu Ray-Ban oli alunperin Bausch & Lombin tuotemerkki. Yhtiö luopui siitä vuonna 1999.

Alcon / CibaVision

Alcon tunnetaan parhaiten sen Dailies- ja Air Optix -piilolinsseistään.

 

Alcon (alcon.com) on tänä päivänä yksi maailman johtavista piilolinssien valmistajista, joka tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja erilaisiin näkötarpeisiin.

Alconin piilolinssit kattavat laajasti erilaiset näönkorjausvaatimukset ja tarjoavat käyttäjilleen sekä mukavuutta että joustavuutta.

Kertakäyttölinssit:

Kuukausipiilolinssit:

Tiesitkö, että Alcon aloitti toimintansa pienen apteekin takahuoneessa Fort Worthissa, Texasissa, vuonna 1945. Yhtiön nimi on johdettu sen perustajien Robert Alexanderin ja William Connerin nimistä.

CooperVision

CooperVision

 

 

CooperVision (coopervision.com) on vuonna 1958 perustettu, The Cooper Companies -yhtiöön kuuluva pehmeiden piilolinssivalmistaja. Sen tuotteita myydään yli sadassa maassa.

CooperVision kertoo verkkosivuillaan tarjoavan laajimman valikoiman pehmeitä piilolinssejä. Sen valikoimiin kuuluu kertakäyttö-, viikko- ja kuukausipiilolinssejä, jotka sopivat kaikkiin elämäntapoihin, budjetteihin ja näönkorjaustarpeisiin.

Yhtiön piilolinssibrändejä ovat mm. MyDay, clariti 1 day, MiSight, Biofinity ja Avaira Vitality.

Tiesitkö, että CooperVision on ensimmäinen piilolinssivalmistaja, joka on kehittänyt ja tuonut markkinoille biohajoavat piilolinssipakkaukset?

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson tunnetaan Acuvue-piilolinsseistään.

 

Johnson & Johnson (jnj.com) on lääkkeitä ja terveydenhuollon ja hygieniatuotteiden valmistaja. Piilolinssejä se valmistaa omistansa ACUVUE-brändin alla, johon sisältyy laaja valikoima piilolinssejä monenlaisiin näönkorjaustarpeisiin ja elämäntyyleihin.

Innovatiiviset, mukavat ja käytännölliset ACUVUE-linssit kattavat sfääriset, tooriset ja monitehoiset kertakäyttö-, viikko- ja kuukausipiilolinssit.

Kertakäyttöpiilolinssit:

Viikkopiilolinssit:

Kuukausipiilolinssit:

Johnson & Johnson oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka alkoi valmistaa steriilejä kirurgisia tarvikkeita. Innovaatio oli merkittävä askel modernin kirurgian ja sairaalahygienien kehityksessä.

Muut piilovalmistajat

Muita piilolinssivalmistajia ovat mm. Abatron, Allergan, Altacor, Alton Vision, AMO, ASDA, Carl Zeiss, Contamac, EssilorLuxottica, Hoya Corporation, Menicon, Novartis Opthalmics, Sauflon, SEED, Scope Healthcare ja SynergyEyes.

KYSELY: Minkä valmistajan piilolinssejä käytät?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.