TopVue Monthly – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta TopVue Monthly

TopVue Monthly: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Monthly hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 15.89 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa TopVue Monthly (6 kpl)  €

TopVue Monthly -piilolinssit on valmistettu hydrogeelistä, ja ne tarjoavat erinomaista vakautta ja mukavuutta piilolinssien käyttäjille, jotka tarvitsevat liki- tai kaukotaitteisuuden korjausta.

TopVue-kuukausilinssien edellinen sukupolvi tarjosi jatkuvaa mukavuutta ja selkeää näköä koko päivän ajan. Uusi hydrogeelimateriaali mahdollistaa paremman istuvuuden silmän sarveiskalvolle, samalla, kun se helpottaa linssien käsittelyä ja asettamista.

TopVue Monthly -piilolinssit on luotu polymacon-nimisestä polymeeristä, jonka on osoitettu ehkäisevän likaa ja kertymiä. Tuotannossa käytetyn Radial Edge -teknologian ansiosta näissä linsseissä on erittäin ohuen reunat, mikä parantaa istuvuutta ja vähentää kitkaa silmäluomien kanssa.

Aquamax-teknologian ansiosta TopVue Monthly sisältää UV-suojan tarjoten suojaa vahingolliselta UVA- ja UVB-säteilyltä.

Valmistusprosessin lopussa TopVue Monthly -piilolinssit sinetöidään pakkaukseen, joka sisältää natriumhyaluronaattia. Tämä luonnostaan silmissä esiintyvä kosteuttava ja voiteleva aine varmistaa linssin mukavuuden silmässä ensihetkestä lähtien.

TopVue Monthly -piilolinssit poistetaan silmistä viimeistään ennen nukkumaanmenoa, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Unicon Optical
Brändi TopVue
Linssityyppi kuukausipiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivä
Pakkauskoko 1 tai 6 linssiä/pkt
Voimakkuus –12,00...+4,00 D
Kaarevuus 8,6 mm
Halkaisija 14,0 mm
Linssimateriaali hydrogeeli
Materiaali Polymacon
Vesipitoisuus 38 %
Hapen läpäisevyys 26 Dk/t
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys -
UV-suoja Kyllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on TopVue?

TopVue on taiwanilaisen Unicon Optical -yrityksen valmistama edullisten piilolinssien tuoteperhe, joka on yleisempi Itä-Euroopassa.

Mitä piilolinssinestettä TopVue Monthly -piilolinssien kanssa voi käyttää?

Nämä piilolinssit soveltuvat käytettäväksi minkä tahansa pehmeille piilolinsseille tarkoitetun linssinesteen kanssa.

Millä kaarevuuksilla TopVue Monthly on saatavilla?

TopVue Monthly on saatavilla vain 8,6 millimetrin kaarevuudella.

Mitkä ovat vaihtoehtoisia tuotteita TopVue Monthly -piilolinsseille?

Jos olet käyttänyt aiemmin TopVue Monthly -piilolinssejä, optikkosi saattaa suositella sinulle esimerkiksi kolmannen sukupolven silikonihydrogeelistä valmistettuja, huomattavasti hengittävämpiä Air Optix plus HydraGlyde- tai Biofinity - kuukausilinssejä.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.