iWear Air Presbyopia hintavertailu

iWear Air Presbyopia vastaava tuote

iWear Air Presbyopia on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä progressiivinen kuukausilinssi, joka on tarkoitettu ikänäön korjaamiseen. Sitä on myyty aiemmin myös nimellä iWear XR M Comfort+. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Air Optix Aqua Multifocal. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet käyttänyt aiemmin iWear Air Presbyopia -linssejä, voit tilata Air Optix Aqua Multifocal -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Tätä linssiä voidaan käyttää päiväkäytössä (otetaan yöksi pois) enintään kuukauden tai optikon määräyksellä jatkuvakäyttöisenä (myös nukkuessa) enintään 6 päivää.

iWear Air Presbyopia-/Air Optix Aqua Multifocal -linssissä on ainutlaatuinen Aqua Moisture System -teknologia, joka takaa paremman kosteuden ja käyttömukavuuden. Linssin kosteuttavat ainesosat ja pehmeä pintakäsittely antavat paremman mukavuuden koko päiväksi. Linssi päästää lävitseen happea jopa viisi kertaa muita pehmeitä piilolinssejä enemmän.

Valmistaja: Alcon. Pakkauskoko: 3 tai 6. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Lisävahvuus: LO, MED, HI. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
Alensa logo Air Optix Aqua Multifocal (3 kpl) 35.99 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Air Optix Aqua Multifocal 3 Pack Kontaktlinser 38.95 € Kauppaan »
YourLenses logo Air Optix Aqua Multifocal 47.61 € Kauppaan »
Shopping4net logo Air Optix Aqua Multifocal 47.99 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Air Optix Aqua Multifocal 6 Pack Kontaktlinser 63.95 € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Aqua Multifocal (6 kpl) 67.89 € Kauppaan »
LensWay logo Air Optix Aqua Multifocal 68.85 € Kauppaan »
Lenson logo Air Optix Aqua Multifocal 77.50 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.