EyeQ One-Day Premium hintavertailu

EyeQ One-Day Premium vastaava tuote

EyeQ One-Day Premium on Synsamin myymä sfäärinen kertakäyttölinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Proclear 1 Day. Linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi on eri. Jos sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ One-Day Premium -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Proclear 1 Day -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

EyeQ One-Day Premium ja Proclear 1 Day on CooperVisionin valmistama linssi, joka on suunniteltu erityisesti kuivista silmistä kärsiville piilolinssien käyttäjille, näyttöpäätetyössä oleville tai muutoin kuivissa ympäristöissä työskenteleville. Linssit on valmistettu PC Hydrogel -materiaalista, joka sitoo itseensä nestettä ja ehkäisee linssin kuivumista. Valmistajan mukaan nämä linssit säilyttävät jopa 96 prosenttia kosteudestaan 12 tunnin jälkeen. Linssin materiaali sisältää fosforylkoliinin molekyylejä, jotka vastaavat soluseinämissä luonnollisesti esiintyviä aineita.

Kertakäyttölinssi on paras valinta sinulle, joka haluat piilolinsseiltäsi terävän näön lisäksi mukavuutta ja konstailematonta helppoutta!

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -12.00...+8.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.2. Materiaali: omafilcon A. Nestepitoisuus: 60 %. Hapenläpäisykyky: 28 Dk/t. Käsittelyvärjätty. Ei UV-suojaa.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.