EyeQ 24 Toric hintavertailu

EyeQ 24 Toric vastaava tuote

EyeQ 24 Toric on Synsam-ketjun myymä toorinen kuukausi/-yötäpäiväälinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaittoisuuden lisäksi hajataittoisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on Biofinity Toric. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ne ovat keskenään identtiset – vain tuotteiden nimi on eri. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys EyeQ Toric -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Biofinity Toric -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

EyeQ 24 Toric ja Biofinity Toric on CooperVisionin valmistama uusin teknologiaa edustava linssi, joka voidaan määrä päivittäiseen käyttöön enintään kuukaudeksi tai yötäpäivää-linssiksi, jolloin sitä voidaan käyttää myös nukkuessa. Linssin valmistuksessa on käytetty uutta Aquaform-teknologiaa, minkä ansiosta se läpäisee runsaasti happea ja sitoo kosteutta niin, että linssit tuntuvat mukavailta koko päivän. Linssi on luonnollisesti kosteutuva ja siinä on optimoitu prismarakenne ja yhdenmukainen geometria, jotka yhdessä tarjoavat ainutlaatuista tasapainoa, mukavuutta ja näöntarkkuutta.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+8.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -2.25…-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: Vaaleansininen.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
Alensa logo Biofinity Toric (3 kpl) 21.99 € Kauppaan »
YourLenses logo Biofinity Toric 31.45 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biofinity Toric 32.59 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity Toric (6 kpl) 40.69 € Kauppaan »
Mister Spex logo Biofinity Toric - 6/pkt 47.75 € Kauppaan »
Lenson logo Biofinity Toric 50.90 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.