Easyvision Vitrea hintavertailu

Easyvision Vitrea vastaava tuote

Easyvision Vitrea (myös Easyvision Daily Vitrea) on Specsaversin myymä kertakäyttölinssi. Se on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Dailies AquaComfort Plus. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Mikäli sinulla on voimassa oleva määräys Easyvision Vitrea -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Dailies AquaComfort Plus -linssejä.

Easyvision Vitrea-/Dailies AquaComfort Plus -linssit ovat Alconin valmistama linssi, joka on kehitetty versio suosituista Focus Dailies -linsseistä. Näissä linsseissä on uniikki, vaativille käyttäjille suunnattu kolmivaikutteinen järjestelmä, joka voitelee, kostuttaa ja virkistää silmiä jokaisella räpätyksellä – eli noin 14 000 kertaa päivässä. Ne on suunniteltu tarjoamaan virkistävää mukavuutta aamusta iltaan.

Linssejä pidetään päiväkäytössä yhden päivän ajan, jonka jälkeen ne hävitetään ja uusi raikas pari otetaan käyttöön. Nämä linssit eivät sovellu nukkumiseen.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjätty.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
YourLenses logo Dailies AquaComfort Plus 15.35 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Dailies AquaComfort Plus 30 Pack Kontaktlinser 15.49 € Kauppaan »
Shopping4net logo Dailies AquaComfort Plus 30p 16.00 € Kauppaan »
LensWay logo Dailies AquaComfort Plus 18.61 € Kauppaan »
Alensa logo Dailies AquaComfort Plus (30 kpl) 18.89 € Kauppaan »
Lenson logo Dailies AquaComfort Plus 18.90 € Kauppaan »
YourLenses logo Dailies AquaComfort Plus 38.40 € Kauppaan »
Shopping4net logo Dailies AquaComfort Plus 90p 43.90 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Dailies AquaComfort Plus 90 Pack Kontaktlinser 47.95 € Kauppaan »
LensWay logo Dailies AquaComfort Plus 50.91 € Kauppaan »
Alensa logo Dailies AquaComfort Plus (90 kpl) 50.99 € Kauppaan »
Lenson logo Dailies AquaComfort Plus 53.10 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.