Easyvision Irisian hintavertailu

Easyvision Irisian vastaava tuote

Easyvision Irisian (myös Easyvision Irisian Sphere) on Specsaversin myymä kuukausilinssi, joka on tarkoitettu liki- ja kaukotaitteisuuden korjaamiseen. Tämä on optikkoketjun uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäinen nimi on Air Optix Aqua. Nämä linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteiden nimi eroaa toisistaan. Mikäli sinulla on voimassa oleva piilolinssimääräys Easyvision Irisian -linsseihin, voit tilata usein edullisempia Air Optix Aqua -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

Air Optix Aqua- ja Easyvision Irisian -linsseissä käytetään Aqua Moisture System -teknologiaa, jonka ansiosta linssit läpäisevät enemmän happea, kosteuttavat silmiä ja tekevät näin piilolinssien käytöstä entistä miellyttävämpää. Pehmeän pinnan ja kosteuttavien ainesosien ansiosta linssit pysyvät mukavina pidempään.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus 33 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
SmartBuyGlasses logo Air Optix Aqua 3 Pack Kontaktlinser 13.95 € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Aqua (3 kpl) 16.49 € Kauppaan »
YourLenses logo Air Optix Aqua 24.52 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Air Optix Aqua 6 Pack Kontaktlinser 26.29 € Kauppaan »
Shopping4net logo Air Optix Aqua 27.09 € Kauppaan »
LensWay logo Air Optix Aqua 29.83 € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix Aqua (6 kpl) 29.99 € Kauppaan »
Lenson logo Air Optix Aqua 32.20 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.