Biofinity-piilolinssit edullisesti netistä

Biofinity-tuoteperhe sisältää kuukausipiilolinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen. Vertaa hintoja ja säästä.

Biofinity on CooperVisionin valmistama korkealaatuisten silikonihydrogeelipiilolinssien tuoteperhe, johon kuuluu kuukausipiilolinssejä liki-, kauko- ja hajataitteisuuden sekä ikänäön korjaamiseen. Ensimmäiset Biofinity-linssit tulivat markkinoille vuonna 2008.

Biofinity-piilolinssien hintavertailu

Löydä oikeat CooperVision Biofinity-piilolinssit tutustumalla tuotesivuihin ja säästä rahaa vertailemalla Biofinity-linssien hintoja useilla online-myyjillä.

Biofinity
alk. 16.99 €
Vertaa hintoja
Biofinity XR
alk. 27.99 €
Vertaa hintoja

Miksi Biofinity?

Biofinity-piilolinsseissä hyödynnettään ainutlaatuista Aquaform-teknologiaa, joka mahdollistaa hapen optimaalisen kulkeutumisen linssin läpi silmään, mikä auttaa pitämään silmät terveinä pitkienkin päivien aikana.

Aquaformin ansiosta Biofinity-piilolinssit tarjoavat ylivertaista kosteutta ja niiden materiaali ehkäisee proteiinikerrostumien muodostumista.

Biofinity-piilolinssit eroavat muista korkean hapenläpäisevyyden tarjoavista linsseistä siinä, että ne käyttävät pidempiä siloksaaniketjuja. Pidemmät siloksaanimolekyyliketjut houkuttelevat ja sitovat vesimolekyylejä, minkä seurauksena terveellinen happivirtaus saadaan aikaan pienemmällä määrällä silikonia. Tämä tarkoittaa jatkuvaa kostutusta ja mukavampaa piilolinssien käyttökokemusta.

Tavallisten kuukausipiilolinssien lisäksi Biofinity-tuoteperheeseen kuuluu tooriset- ja monitehopiilolinssit hajataiton (astigmatismi) ja ikänäön (presbyopia) korjaamiseen. Biofinity toric- ja Biofinity multifocal -erikoislinssit on saatavilla myös erittäin korkeilla XR-voimakkuuksilla.

Biofinity-perheen linssit valmistetaan korkean hapenläpäsevyyden tarjoavasta comfilcon A -silikonihydrogeelimateriaalista.

Kuvat: CooperVision

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.