Tässä ovat japanilaiset piilolinssipinsetit

Julkaistu: 12.9.2014 • Muokattu: 8.4.2021
Japanilaiset Meruru-piilolinssipinsetit

Onko sinulla ongelmia piilolinssien laittamisessa silmiin? Japanilainen yritys on kehittänyt laitteen, jolla linssien laittamisen ainakin pitäisi tulla helpommaksi. Kyseessä on eräänlaiset piilolinssipinsetit, joita kutsutaan nimellä Meruru.

Meruru-piilolinssipinsetit mahdollistavat piilolinssien laittamisen ja poistamisen ilman sormien käyttämistä. Tuote on valmistettu polykarbonaatista ja siinä on silikonista valmistettu kärki. Valmistaja kuvailee Merurua yksinkertaiseksi, turvalliseksi ja hygieeniseksi tuotteeksi, jota on helppo käyttää. Se on ensimmäinen tuote, joka mahdollistaa sekä piilolinssien laittamisen että poistamisen.

Piilolinssipinsettejä käytetään ottamalla piilolinssi ensin kotelosta pois eräänlaisella pienellä lusikalla, jonka jälkeen se asetetaan pinsetin päässä olevaan "kuppiin". Tämän jälkeen silmä aukaistaan mahdollisimman suureksi toisen käden avituksella ja linssi asetetaan silmään. Linssin poistaminen on yhtä yksinkertaista. Ainakin videolla tuotteen käyttäminen näyttää varsin helpolta:

Käytön jälkeen linssipinsetit huuhdellaan vedellä ja jätetään kuivumaan. Valmistajan mukaan bakteerit eivät viihdy pinseteissä.

Kenelle piilolinssipinsetit sopivat?

Meruru-linssipinsetitNormaalisti piilolinssit laitetaan silmiin sormilla. Pitkät kynnet voivat vahingoittaa silmää ja johtaa ikäviin silmäsairauksiin, kuten sidekalvontulehdukseen. Lisäksi käsiin jää aina jonkin verran likaa ja bakteereja, vaikka ne pesisi kuinka huolellisesti saippualla. Toisinaan käsien pesuun ei ole lainkaan mahdollisuutta.

Joillakin piilolinssien käyttäjillä on myös vaikeuksia saada linssejä silmiin ylipäätään - esimerkiksi silmien herkän räpyttelyrefleksin vuoksi.

Missä piilolinssipinsettejä myydään?

Ikävä kyllä Meruru-pinsettejä on toistaiseksi saatavilla vain Japanissa. Valmistajan suunnitelmissa on laajentaa markkinoita tulevaisuudessa myös Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan.

Ainakin Alensa.fi myy vastaavanlaisia tuotteita: piilolinssipinsetit 1,99 euron hintaan ja pienellä imukupilla varustettu piilolinssiasetin 2,50 eurolla.

Lähde: Meruru.biz (Viitattu 12.9.2014). Kuvat: Meruru.biz.

Jaa ystävillesi:
  • Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.