TopVue Monthly PLUS – Piilolinssien hintavertailu

TopVue Monthly PLUS

Vertaa tuotteen TopVue Monthly PLUS hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Monthly PLUS hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 15.89 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa TopVue Monthly PLUS (6 kpl)  €

TopVue Monthly PLUS on hydrogeelimateriaalista valmistettu kuukausilinssi, joka tarjoaa korkean nestepitoisuuden ja UV-suojan. Tämä linssi on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön 30 päivän vaihtovälillä. Linssit tulee ottaa pois yöksi, puhdistaa ja säilöä desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

TopVue Monthly PLUS -piilolinssien muotoilussa on käytetty edistyksellistä teknologiaa, jonka ansiota linssin reunat ovat erittäin ohuet. Teknologia vähentää silmän ja linssin välistä kitkaa sekä ehkäisee sen liikkummista. Sisäänrakennettu UV-suoja ultraviolettisäteilyä vastaan.

Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -15.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Methafilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Hapenläpäisykyky: 27 Dk/t. UV-suoja.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla