TopVue Monthly PLUS hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > TopVue Monthly PLUS
Kuva tuotteesta TopVue Monthly PLUS

TopVue Monthly PLUS on hydrogeelimateriaalista valmistettu kuukausilinssi, joka tarjoaa korkean nestepitoisuuden ja UV-suojan. Tämä linssi on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön 30 päivän vaihtovälillä. Linssit tulee ottaa pois yöksi, puhdistaa ja säilöä desinfioivaan piilolinssinesteeseen.

TopVue Monthly PLUS -piilolinssien muotoilussa on käytetty edistyksellistä teknologiaa, jonka ansiota linssin reunat ovat erittäin ohuet. Teknologia vähentää silmän ja linssin välistä kitkaa sekä ehkäisee sen liikkummista. Sisäänrakennettu UV-suoja ultraviolettisäteilyä vastaan.

Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -15.00...+6.00. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Methafilcon A. Nestepitoisuus: 55 %. Hapenläpäisykyky: 27 Dk/t. UV-suoja.

Vertaa tuotteen TopVue Monthly PLUS hintoja

Alta löydät tuotteen TopVue Monthly PLUS hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 15.89 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa TopVue Monthly PLUS (6 kpl)  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta TopVue Monthly

TopVue Monthly

TopVue Monthly on edullinen ja mukava, hydrogeelistä valmistettu kuukausilinssi. Tässä linssissä on käytetty tehokkaasti kosteuttavia ainesosia, jotka takaavat mukavuuden koko päiväksi. Linsseissä...

15.89 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta TopVue Air

TopVue Air

TopVue Air on uutta piilolinssisukupolvea edustava erittäin hengittävä ja korkean nestepitoisuuden silikonihydrogeelistä valmistettu kuukausilinssi. Moderni muotoilu ja uusi teknologia takaavat...

23.95 €
Lisätietoa
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.