ReNu MultiPlus – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta ReNu MultiPlus

ReNu MultiPlus: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen ReNu MultiPlus hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 4.99 € myyjältä Alensa.

ReNu MultiPlus on Bausch & Lombin monikäyttöinen piilolinssineste, joka poistaa linsseistä proteiinijäämät sekä huuhtelee ja desinfioi ne. Se sopii kaikille pehmeille piilolinsseille. Vaikka neste on varustettu "no rub" (ei hankausta) -merkinnällä, suosittelemme linssien kevyttä hankausta aina puhdistuksen yhteydessä. Näin puhdistus on tehokkaampaa ja piilolinssien käyttö terveellisempää.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat sivulla esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla laillistetun silmäterveyden asiantuntijan määräämä, voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️