Opti Free Express -piilolinssineste – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Opti Free Express -piilolinssineste

Opti Free Express -piilolinssineste: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Opti Free Express -piilolinssineste hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 8.17 € myyjältä LensWay.

Opti-Free Express on Alconin valmistama piilolinssineste, joka soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisten pehmeiden piilolinssien kanssa. Linssineste on varustettu "NoRub" -merkinnällä, mikä tarkoittaa, että linssejä ei tarvitse hangata puhdistuksen yhteydessä. Suosittelemme kuitenkin hankaamaan linssit aina linssinesteellä, jotta linssit puhdistuvat kunnolla.

Neste sisältää Polyquad-säilöntäainetta, joka on vaaratonta silmille, eikä rasita linssimateriaalia. Avattu pakkaus säilyy kuusi kuukautta. Pakkauksen mukana tulee linssikotelo.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on optikon tai silmälääkärin määräämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Jaa ystävillesi ❤️