ReNu Multipurpose -piilolinssineste hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > ReNu Multipurpose -piilolinssineste
Kuva tuotteesta ReNu Multipurpose -piilolinssineste

ReNu Multi-Purpose on Bausch & Lombin valmistama piilolinssineste, joka soveltuu pehmeiden piilolinssien huuhtelemiseen, säilyttämiseen ja desinfioimiseen. Se irrottaa linsseistä proteiini- ja libidikerrostumia ja poistaa haitallisia mikro-organismeja. Piilolinssineste on käytettävä 3 kuukauden sisällä sen avaamisesta.

Saatavilla 120, 240, 360 ml pakkauskooissa.

Vertaa tuotteen ReNu Multipurpose -piilolinssineste hintoja

Alta löydät tuotteen ReNu Multipurpose -piilolinssineste hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 2.63 € myyjältä LensWay.

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
imp?type(inv)g(13299503)a(1632657) imp?type(inv)g(24442830)a(1632657) imp?type(inv)g(22678404)a(1632657)

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta ReNu MultiPlus

ReNu MultiPlus

ReNu MultiPlus on Bausch & Lombin monikäyttöinen piilolinssineste, joka poistaa linsseistä proteiinijäämät sekä huuhtelee ja desinfioi ne. Se sopii kaikille pehmeille piilolinsseille. Vaikka...

alk. 4.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta ReNu Flight Pack

ReNu Flight Pack

ReNu on Bausch & Lombin valmistama linssineste. ReNu Flight Pack on ReNu-linssinestettä sisältävä matkapakkaus, jonka voi ottaa mukaan lentokoneeseen. Pakkaus noudattaa kansainvälistä ohjeistoa...

4.65 €
Lisätietoa
Kuva tuotteesta Biotrue-piilolinssineste

Biotrue-piilolinssineste

Biotrue-piilolinssineste on monikäyttöinen piilolinssineste Bausch & Lombilta, joka desinfioi, puhdistaa, huuhtelee ja säilöö kaikki pehmeät piilolinssit, mukaanlukien silikonihydrogeelistä ...

alk. 6.68 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.