ReNu Flight Pack – Piilolinssien hintavertailu

ReNu Flight Pack

Vertaa tuotteen ReNu Flight Pack hintoja ja löydä edullisin ostopaikka

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen ReNu Flight Pack hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa piilolinssien ja tarvikkeiden hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 4.42 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
LensWay ReNu Flight Pack  €

ReNu on Bausch & Lombin valmistama linssineste. ReNu Flight Pack on ReNu-linssinestettä sisältävä matkapakkaus, jonka voi ottaa mukaan lentokoneeseen. Pakkaus noudattaa kansainvälistä ohjeistoa ja se on sallittu ottaa mukaan lennolle käsimatkatavaroihin. Paketti sisältää kaksi 60 ml ReNu-pulloa, kaksi linssikoteloa ja käyttöohjeet. Kaikki on pakattu kätevään uudelleensuljettavaan pussiin. Piilolinssineste on käytettävä 3 kuukauden sisällä avaamispäivästä.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan jälleenmyyjän verkkosivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta aina jälleenmyyjän sivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua tilauksen koosta ja/tai valitusta toimitustavasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat hintavertailussa esitetyn hinnan syöttämällä koodin kaupan ostoskori- tai kassasivulla.
  • Tilaa vain sellaisia tuotteita, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon myöntämä voimassaoleva piilolinssimääräys. Piilolinssiresepti on yleensä voimassa yhden (1) vuoden. Näkömme muuttuu jatkuvasti. Tarkistuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Piilolinssi on lääkinnällinen laite, jonka käyttö vaatii huolellisuutta ja oikeaoppista käsittelyä. Väärinkäytettynä piilolinssit voivat aiheuttaa silmävaurioita tai muita vakavia komplikaatioita.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Mainos
LensWay: 10 % alennusta kaikista piilolinsseistä alekoodilla