ReNu Flight Pack hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > ReNu Flight Pack
Kuva tuotteesta ReNu Flight Pack

Löydä edullisin hinta tuotteelle ReNu Flight Pack

Alta löydät tuotteen ReNu Flight Pack hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 4.65 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi
LensWay ReNu Flight Pack  € Piilari

ReNu on Bausch & Lombin valmistama linssineste. ReNu Flight Pack on ReNu-linssinestettä sisältävä matkapakkaus, jonka voi ottaa mukaan lentokoneeseen. Pakkaus noudattaa kansainvälistä ohjeistoa ja se on sallittu ottaa mukaan lennolle käsimatkatavaroihin. Paketti sisältää kaksi 60 ml ReNu-pulloa, kaksi linssikoteloa ja käyttöohjeet. Kaikki on pakattu kätevään uudelleensuljettavaan pussiin. Piilolinssineste on käytettävä 3 kuukauden sisällä avaamispäivästä.

Tietoa hintavertailusta

  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta ja saat esitetyn hinnan syöttämällä koodin myyjän ostoskorissa.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Resepti on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

Samankaltaisia tuotteita

Huomaathan, että toiseen merkkiin vaihtaminen vaatii lähes aina uuden sovituksen optikolla.

Kuva tuotteesta ReNu MultiPlus

ReNu MultiPlus

ReNu MultiPlus on Bausch & Lombin monikäyttöinen piilolinssineste, joka poistaa linsseistä proteiinijäämät sekä huuhtelee ja desinfioi ne. Se sopii kaikille pehmeille piilolinsseille. Vaikka...

alk. 4.99 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta ReNu Multipurpose -piilolinssineste

ReNu Multipurpose -piilolinssineste

ReNu Multi-Purpose on Bausch & Lombin valmistama piilolinssineste, joka soveltuu pehmeiden piilolinssien huuhtelemiseen, säilyttämiseen ja desinfioimiseen. Se irrottaa linsseistä proteiini- ja libidikerrostumia...

alk. 2.63 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta Biotrue-piilolinssineste

Biotrue-piilolinssineste

Biotrue-piilolinssineste on monikäyttöinen piilolinssineste Bausch & Lombilta, joka desinfioi, puhdistaa, huuhtelee ja säilöö kaikki pehmeät piilolinssit, mukaanlukien silikonihydrogeelistä ...

alk. 6.68 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.