Miru 1month – Piilolinssien hintavertailu

Kuva tuotteesta Miru 1month

Miru 1month: Vertaa hintoja ja löydä edullisin myyjä

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Miru 1month hinnat useilla jälleenmyyjillä. Vertaa hintoja ja säästä.

Päivän edullisin hinta: 29.99 € myyjältä Alensa.

Miru 1month: Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

  • Kuukausilinssit, joita voi käyttää jopa 30 päivää ja joiden vaihtoväli on helppo muistaa.
  • MeniSilk-teknologian ansiosta piilolinssit tarjoavat erittäin korkean hapen läpäisevyyden ja poikkeuksellisen kosteuden säilyvyyden
  • NanoGloss-teknologia takaa supersileän bakteereja hylkivän pinnan ja kostuvuuden
  • Silmien terveys, selkeä näkö ja mukavuus etusijalla

Uusi tapa nähdä

Miru 1month Menicon on japanilaisen Meniconin valmistama kuukausilinssi, joka on suunniteltu siten, että näet maailman eri tavalla. Linssi on saanut nimensä japaninkielisestä sanasta "miru", mikä tarkoittaa näkemistä. Nämä linssit antavat mahdollisuuden nähdä elämän uudella tavalla heräämisestä aina nukkumaanmenoon saakka.

Miru 1month -piilolinssit on suunniteltu tarjoamaan terveyttä, terävää näköä ja mukavuutta – kaikkea, mitä nykypäivän piilolinssien käyttäjät linsseiltään odottavat. MeniSilk-teknologian ansiosta nämä linssit tarjoavat erittäin korkean hapen läpäisykyvyn (161 Dk/t), poikkeuksellisen kosteutuksen ja optimoidun läpinäkyvyyden.

NanoGloss-pintateknologian ansiosta Miru 1month Menicon -linsseissä on erittäin sileä pinta, joka parantaa käyttömukavuutta vähentämällä kitkaa silmäluomen ja linssin välillä. Tämä tekee linssien käytöstä miellyttävämpää ja vähentää ärsytyksen riskiä. Nanoteknologian ansiosta linssin pinta on epäsuotuisa bakteerien kasvulle ehkäisten mikro-organismien kiinnittymistä ja kasvua linssien pinnalla, mikä parantaa hygieenisyyttä ja vähentää tulehdusriskiä.

Miru-kuukausilinsseissä on pinta, joka houkuttelee ja ylläpitää kosteutta, parantaen näin kyynelnesteen jakautumista linssin pinnalla. Tämä auttaa pitämään silmät kosteina ja parantaa visuaalista selkeyttä.

Tuotetiedot

Ominaisuus Tieto
Valmistaja Menicon
Brändi Miru
Linssityyppi kuukausikäyttöpiilolinssi
Vaihtoväli 30 päivää
Pakkauskoko 6 linssiä/pkt
Voimakkuus (PWR/SF/SPH) –13,00...+6,00 D
Kaarevuus (BC) 8,3 tai 8,6 mm
Halkaisija (DIA) 14,0 mm
Linssimateriaali silikonihydrogeeli
Materiaali asmofilcon A
Vesipitoisuus 40 %
Hapen läpäisevyys 161 Dk/t
Keskiosan paksuus 0,08 mm
Oikein-/väärinpäin merkintä -
Käsittelyvärjäys -
UV-suoja Ei

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka valmistaa Miru 1month -piilolinssejä?

Miru 1month -piilolinssien valmistaja on japanilainen Menicon.

Mitä Miru tarkoittaa?

Miru on japania tarkoittaa nähdä tai katsoa.

Mikä on MeniSilk?

MeniSilk on Miru-piilolinssien valmistuksessa käytetty teknologia, joka on suunniteltu parantamaan linssien suorituskykyä useilla eri alueilla. Ainutlaatuisen silikonipolymerisaatioprosessin avulla on kehitetty silikonimateriaaleja, jotka ovat sekä joustavia että kestäviä, ja jotka mahdollistavat korkeamman hapen läpäisevyyden, mikä on erityisen tärkeää silmien terveyden kannalta.

Miru 1month -piilolinssien innovatiiviset hydrofiiliset eli vettä puoleensa vetävät monomeerit ovat kemiallisia rakennuspalikoita, jotka auttavat parantamaan piilolinssien kosteutta ja kostuvuutta. MeniSilk-teknologia edistää linssien kykyä sitoa vettä ja pysyä kosteina pidempään, mikä parantaa piilolinssien käyttömukavuutta.

Mikä on NanoGloss?

NanoGloss on piilolinssien pintateknologia, joka hyödyntää nanoteknologian edistyneitä mahdollisuuksia luodakseen erittäin sileän ja optimaalisesti kostutettavan linssipinnan. Tämä ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa linssien pintarakenteiden hallinnan ja muokkauksen äärimmäisellä, nanometrin tarkkuudella, mikä johtaa pintaan, joka on paitsi supersileä, myös vastustuskykyinen bakteerien kasvulle.

Erittäin sileä pinta vähentää silmäluomen ja linssin välistä kitkaa, mikä parantaa merkittävästi käyttömukavuutta ja vähentää ärsytyksen riskiä. Samanaikaisesti NanoGloss-teknologia optimoi linssin kostutettavuuden, mikä tarkoittaa, että kyyneleet levittäytyvät tasaisesti linssin pinnalle, pitäen silmät kosteina ja parantaen visuaalista kokemusta. Näiden ominaisuuksien yhdistelmä tekee NanoGloss-teknologialla varustetuista piilolinsseistä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät sekä mukavuutta että selkeyttä näössään.

Viitteet: Menicon

Jaa ystävillesi ❤️
Osta piilolinssejä Lensonilta. Laaja valikoima, huokeat hinnat.