Miru 1month hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Miru 1month
Kuva tuotteesta Miru 1month

Löydä edullisin hinta tuotteelle Miru 1month

Alta löydät tuotteen Miru 1month hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Päivän halvin hinta: 29.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta *
Alensa Miru 1 Month (6 kpl)  €

Miru 1month on Meniconin valmistama kuukausilinssi, joka on suunniteltu näyttämään maailmaa eri tavalla. Japanissa kehitetty linssi on saanut nimensä japaninkielisestä sanasta "miru", mikä tarkoittaa näkemistä. Nämä linssit antavat mahdollisuuden nähdä elämää uudella tavalla heräämisestä aina nukkumaanmenoon saakka.

Menicon on kehittänyt ainutlaatuisen ja hienostuneen pintateknologian luodakseen turvallisemman ja puhtaamman piilolinssien käyttökokemuksen. Sen valmistuksessa käytetty asmofilcon A on tutkimuksessa osoitettu olevan vähemmän herkkä bakteerien kiinnittymiselle kuin viisi muuta kaupallista silikonihydrogeelilinssiä. Lisäksi linssillä on yksi markkinoiden parhaista hapenläpäisykyvyistä (161 Dk/t), mikä takaa riittävän hapensaannin koko sarveiskalvolle. Nämä ominaisuudet yhdessä takaavat entistä turvallisemman käyttökokemuksen.

Valmistaja: Menicon. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -13.00...+6.00. Kaarevuus: 8.3. ja 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Asmofilcon A. Nestepitoisuus: 40 %. Hapenläpäisykyky: 161 Dk/t. Ei UV-suojaa.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.