Miru 1month hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Miru 1month
Kuva tuotteesta Miru 1month

Miru 1month on Meniconin valmistama kuukausilinssi, joka on suunniteltu näyttämään maailmaa eri tavalla. Japanissa kehitetty linssi on saanut nimensä japaninkielisestä sanasta "miru", mikä tarkoittaa näkemistä. Nämä linssit antavat mahdollisuuden nähdä elämää uudella tavalla heräämisestä aina nukkumaanmenoon saakka.

Menicon on kehittänyt ainutlaatuisen ja hienostuneen pintateknologian luodakseen turvallisemman ja puhtaamman piilolinssien käyttökokemuksen. Sen valmistuksessa käytetty asmofilcon A on tutkimuksessa osoitettu olevan vähemmän herkkä bakteerien kiinnittymiselle kuin viisi muuta kaupallista silikonihydrogeelilinssiä. Lisäksi linssillä on yksi markkinoiden parhaista hapenläpäisykyvyistä (161 Dk/t), mikä takaa riittävän hapensaannin koko sarveiskalvolle. Nämä ominaisuudet yhdessä takaavat entistä turvallisemman käyttökokemuksen.

Valmistaja: Menicon. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -13.00...+6.00. Kaarevuus: 8.3. ja 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Asmofilcon A. Nestepitoisuus: 40 %. Hapenläpäisykyky: 161 Dk/t. Ei UV-suojaa.

Vertaa tuotteen Miru 1month hintoja

Alta löydät tuotteen Miru 1month hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 29.99 € myyjältä Alensa.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Linkki
Alensa Miru 1 Month (6 kpl)  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.