Extend-piilolinssineste hintavertailu

Kuva tuotteesta Extend-piilolinssineste

Extend on Consolin valmistama piilolinssineste, jota voidaan käyttä pehmeiden ja kovien piilolinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin ja säilytykseen. Tämä linssineste täyttää korkeimmat bakteerien ja sienien tuhoamiselle asetetut laatuvaatimukset, ja se on mieto ja hellä silmille. Pakkauksen mukana tulee linssikotelo. Saatavilla useissa eri kooissa.

Vertaa tuotteen Extend-piilolinssineste hintoja

Alta löydät tuotteen Extend-piilolinssineste hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 3.59 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay logo Extend  € Piilari Kauppaan »
Mister Spex logo Consol AB Extend 100ml  € Kauppaan »
Lenson logo Extend  € Kauppaan »
LensWay logo Extend  € Piilari Kauppaan »
Mister Spex logo Consol AB Extend 355ml  € Kauppaan »
Lenson logo Extend  € Kauppaan »

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.