Extend-piilolinssineste hintavertailu

Etusivu > Hintavertailu > Extend-piilolinssineste
Kuva tuotteesta Extend-piilolinssineste

Extend on Consolin valmistama piilolinssineste, jota voidaan käyttä pehmeiden ja kovien piilolinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin ja säilytykseen. Tämä linssineste täyttää korkeimmat bakteerien ja sienien tuhoamiselle asetetut laatuvaatimukset, ja se on mieto ja hellä silmille. Pakkauksen mukana tulee linssikotelo. Saatavilla useissa eri kooissa.

Vertaa tuotteen Extend-piilolinssineste hintoja

Alta löydät tuotteen Extend-piilolinssineste hinnat useissa eri nettikaupoissa.

Halvin hinta: 3.37 € myyjältä LensWay.

Myyjä Tuotenimi Hinta * Alennuskoodi Linkki
LensWay Extend  € Piilari Tilaa »
Lenson Extend  € Tilaa »
LensWay Extend  € Piilari Tilaa »
Lenson Extend  € Tilaa »

 

Tietoa hintavertailusta

  • Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti, hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Tarkista lopullinen hinta myyjän verkkosivuilta.
  • Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan myyjän sivuilta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.
  • Hinnat eivät sisällä mahdollisia toimituskuluja, jotka voivat riippua toimitustavasta ja tilauksen loppusummasta.
  • Mikäli myyjän verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, löydät sen hintavertailutaulukosta. Saat alennuksen syöttämällä alennuskoodin kaupan ostoskorisivulla.
  • Tilaathan vain piilolinssejä, joihin sinulla on silmälääkärin tai optikon antama piilolinssimääräys. Se on voimassa yhden (1) vuoden. Tarkastuta silmäsi säännöllisesti.
  • Hintavertailumme ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.
  • Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muistathan tarkistaa edullisimman ostopaikan sivuiltamme myös ensi kerralla.
Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info tarjoaa kuluttajille tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, josta löydät päivän edullisimman hinnan linsseillesi.
Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.