Ota yhteyttä

Tällä verkkosivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä se korvaa ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa, diagnooseja tai hoitoja.

  • Älä aloita piilolinssien käyttöä ennen piilolinssisovitusta optikolla.
  • Älä vaihda piilolinssityyppiä tai -merkkiä toiseen omin päin, vaan varaa aina ensin aika sovitukseen optikolle.
  • Käy vuosittain piilolinssikontrollissa varmistamassa, että silmäsi ovat terveet ja voivat hyvin.
  • Älä koskaan jätä huomiotta ammattitaitoista lääketieteellistä neuvontaa tai lykkää avun hakemista sen perusteella mitä olet lukenut internetistä.
  • Ota aina yhteyttä silmäterveyden asiantuntijaan, mikäli sinulla on kysyttävää silmien terveydestä tai hoidosta.
  • Ota välittömästi yhteyttä silmäterveyden asiantuntijaan, mikäli silmissäsi esiintyy vakavia oireita, kuten särkyä, valonarkuutta, näköhäiriöitä tai näkökyvyn äkillistä heikkenemistä.

Voit lähettää meille myös palautetta hintavertailusta tai muusta sivuston sisällöstä sähköpostitse osoitteeseen info@piilari.info.

Jaa ystävillesi:
Piilari.info logo
Piilari.info © 2009-2023. Kaikki oikeudet pidätetään. Piilari.info tarjoaa tietoa piilolinsseistä ja niiden käytöstä, sekä jatkuvasti päivittyvän piilolinssien hintavertailun, jonka avulla kuluttajat voivat löytää edullisimman paikan ostaa piilolinssit netistä. Tällä sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien käytössä aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota affiliate-linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.