Värillisten piilolinssien väriopas

Julkaistu: 2.2.2009 • Muokattu: 14.2.2019

Sinulle, joka haluat muuttaa ulkonäköäsi on olemassa värillisiä piilolinssejä. Tutustu värillisten linssien värioppaaseemme ja näe mitä eri värisillä linsseillä voi saada aikaan.

Yleistä tietoa

Värillisillä linsseillä voit muuttaa tai korostaa silmiesi väriä.Värillisiä piilolinssejä on olemassa kolmea eri tyyppiä:

  • Läpikuultavat, ns. enhancer-linssit. Läpikuultavilla linsseillä voidaan korostaa silmän omaa sävyä tai muuttaa se eriväriseksi. Muutos tummasta vaaleaan ei ole mahdollista läpikuultavilla linsseillä.
  • Peittävät, ns. opaque-linssit. Peittävillä linsseillä silmän väri voidaan muuttaa kokonaan ja ne soveltuvat myös tummille (esim. ruskeille) silmille . Peittävät linssit on valmistettu pistematriisikuviotekniikkalla, jolloin niiden kuviointi muistuttaa mahdollisimman paljon silmän omaa kuviointia.
  • Bilelinssit, ns. crazy-linssit. Bilelinsseissä on jokin erityiskuvio, kuten hymiö, dollari, tähti tai kissansilmä.

Värillisten linssien edut:

  • Lukuisia mahdollisuuksia muuttaa silmät kokonaan erivärisiksi tai erinäköisiksi.
  • Saatavana päivälinsseinä, kuukausilinsseinä tai pidemmän vaihtovälin linsseinä.
  • Voidaan käyttää myös ilman vahvuuksia, jolloin ei tarvita optikon määräystä. Linssit on hyvä silti sovittaa optikolla ennen käyttämistä silmäkomplikaatioiden välttämiseksi.

Värillisten linssien haitat:

  • Kalliimpia kuin tavalliset linssit.
  • Peittävät linssit voivat liukua pupillin päälle, mistä aiheutuu tilapäistä näkökentän sumentumista.

Ruskeille ja tummille silmille

Ruskeille ja tummille silmille suositellaan peittäviä opaque-linssejä. Linssit muuttavat omaa silmänväriä kolmen sävyn sekoituksella. Pupillin alue on niissä värjäämätön.

1-Day Acuvue Colors -  Honey, Green, Grey, Chesnut Brown, Sapphire Blue
Freshlook Colors - Hazel, Green, Misty Gray, Blue, Violet
Acuvue 2 Opague - Honey, Green, Grey, Blue
Freshlook Colorblends - Honey, Green, Gray, Blue, True Sapphire, Amethyst, Brown, Turqoise, Pure Hazel

Sinisille, vihreille ja vaaleille silmille

Vaaleille silmille suositellaan läpikuultavia enhancer-linssejä. Näissä linsseissä on tasaisesti värjätty väripinta, joka korostaa omaa silmänväriäsi. Sinisilmäisille sopivat siniset tai aqua-värjätyt linssit, vihreäsilmäisille vihreä- tai aqua-värjätyt linssit.

Focus Softcolors - Aqua, Evergreen, Royal Blue
Freshlook Dimensions - Aqua, Sea, Green, Pacific Blue
Acuvue 2 Enchancer
- Aqua, Green, Blue

Korostaminen ja efektit

Kun haluat korostaa omaa silmän väriäsi ja saada silmäsi näyttämään isommilta ja pyöreämmiltä, kannattaa kokeilla Radiance-linssejä.

Freshlook Radiance - Moonlight, Eden, Sunrise, Autumn

Bilelinssit

Kun haluat räväyttää juhlissa tai aikaansaada hienoja efektejä, suosittelemme Crazy-bilelinssejä.

Eye <3 Crazy - Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Hollanti, Keltainen, Pinkki, Valkoinen, Punainen, Musta, Keltainen leopardi, Valkoinen leopardi, Hymiö, Keltaiset kissansilmät, Valkoiset kissansilmät, Punaiset kissansilmät, Verestävät silmät, Kyborgin silmät, Pimennys, Paholainen, Ice Fire, Jalkapallo, Pinkki tähti, Marilyn Manson, Hämähäkinseitti, Twilight, Volturi, Darth Maul, Seepra, Punaiset sudensilmät, Mustat sudensilmät sekä Knock Out.

Impressions - Mustat, Valkoiset, Darth, Manson, Valkoiset kissansilmät, Punaiset kissansilmät, Keltaiset kissansilmät, Vihreät matelijansilmät, Vihreät zombin silmät, Punaiset zombin silmät, Keltaiset zombin silmät, Crazy Daisy, Smiley-hymiö, Häkähäkinseitti sekä Target.

Crazy Lenses - Punaiset sudensilmät, Mustat sudensilmät, Punaiset silmät, Kissansilmät, Paholainen, Dollarimerkki, Tuli, Musta spiraali, Punainen spiraali sekä Kokovalkoinen.

Jaa ystävillesi:
  • Copyright © 2009-2022 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.