kynsilakkoja

Kynsilakkaa voi käyttää, kunhan odottaa, että se on kokonaan kuivunut ja huolehtii hygieniasta.

Piilolinssien laittaminen ja pois ottaminen voi olla toisinaan hankalaa myös ilman pitkiä ja laitettuja kynsiä. Rakennekynsillä voi raapaista piilolinssiä, jolloin linssi voi helposti revetä tai rikkoontua. Laitetuilla kynsillä voi vahingoittaa myös silmää.

Kynsilakan ja muiden kosmetiikkatuotteiden kanssa on noudatettava erityistä varovaisuutta, ettei niitä päädy piilolinssien pinnoille ja sitä kautta myös silmiin. Kosmeettisissa tuotteissa, kuten kynsilakoissa, saattaa olla terveydelle vaarallisia aineita. Ne voivat vaurioittaa piilolinssejä pysyvästi.

Kynsilakasta ja tekokynsistä ei tarvitse kuitenkaan kokonaan luopua jos suunnittelet etukäteen ja noudatat erityistä huolellisuutta.

  • Älä koske piilolinsseihin vasta lakatuilla tai laitetuilla kynsillä, vaan odota, että kynnet ovat täysin kuivat. Vaikka kynnet näyttävät kuivilta, kynsilakan ja akryyliliimojen kuivuminen kokonaan voi kestää jopa tunnin.
  • Pese kädet ja kynnenaluset huolellisesti saippualla välttääksesi bakteerien kulkeutumisen käsistä ja kynsistä piilolinsseihin. Kynnenaluset ovat usein varsinainen bakteeripesäke.
  • Käytä sormenpäitä asettaessasi piilolinssejä silmiin tai ottaessasi niitä pois. Vältä koskettamasta piilolinssejä kynsillä.
  • Jos piilolinssit joutuvat kosketuksiin kynsilakan tai muun kosmeettisen tuotteen kanssa, heitä ne pois ja ota uusi pari käyttöön.

KYSELY: Lakkaatko kynsiä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...