iWear Oxygen hintavertailu

iWear Oxygen vastaava tuote

iWear Oxygen on Instrun, Nissenin ja Keopsin myymä yötäpäiväälinssi, jota on myyty aiemmin myös nimellä iWear XR Supreme. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biofinity. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aikaisemmin käyttänyt iWear Oxygen -linssejä, voit tilata Biofinity-linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

iWear Oxygen- ja Biofinity-linssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti (myös nukkuessa) optikon määräyksellä jopa kuukauden. Linssit valmistetaan Aquaform-teknologian avulla, joka mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn. Pehmeä ja joustava linssimateriaali sitoo itseensä runsaasti vettä, joten silmät eivät kuivu pitkässäkään käytössä. Täydellinen nestetasapaino ja hengittävyys tekevät linsseistä niin luonnollisen tuntuiset, ettet edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3/6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…-0.75. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
SmartBuyGlasses logo Biofinity 3 Pack Kontaktlinser 11.95 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity (3 kpl) 17.99 € Kauppaan »
YourLenses logo Biofinity 23.03 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biofinity 24.59 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity (6 kpl) 32.59 € Kauppaan »
Mister Spex logo Biofinity - 6/pkt 32.65 € Kauppaan »
Lenson logo Biofinity 40.90 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.