iWear Oxygen hintavertailu

iWear Oxygen vastaava tuote

iWear Oxygen on Instrun, Nissenin ja Keopsin myymä yötäpäiväälinssi, jota on myyty aiemmin myös nimellä iWear XR Supreme. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biofinity. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aikaisemmin käyttänyt iWear Oxygen -linssejä, voit tilata Biofinity-linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta optikolla.

iWear Oxygen- ja Biofinity-linssejä voi käyttää yhtäjaksoisesti (myös nukkuessa) optikon määräyksellä jopa kuukauden. Linssit valmistetaan Aquaform-teknologian avulla, joka mahdollistaa erinomaisen hapenläpäisykyvyn. Pehmeä ja joustava linssimateriaali sitoo itseensä runsaasti vettä, joten silmät eivät kuivu pitkässäkään käytössä. Täydellinen nestetasapaino ja hengittävyys tekevät linsseistä niin luonnollisen tuntuiset, ettet edes huomaa käyttäväsi piilolinssejä.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3/6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...-0.75. Kaarevuus: 8.6. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: vaaleansininen.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.