iWear Oxygen Astigmatism hintavertailu

iWear Oxygen Astigmatism vastaava tuote

iWear Oxygen Astigmatism on Instrun myymä hajataitteisuutta korjaava yötäpäiväälinssi, jota on aiemmin myyty nimellä iWear XR T Supreme. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biofinity Toric. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Mikäli olet käyttänyt aiemmin iWear Oxygen Astigmatism -linssejä, voit tilata usein edullisempia Biofinity Toric -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

iWear Oxygen for Astigmatism- ja Biofinity Toric -linssejä voi käyttää optikon määräyksellä yhtäjaksoisesti (myös nukkuessa) jopa 30 päivää. Linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, ja niiden valmistuksessa on hyödynnetty uutta AQUAFORM-teknologiaa, minkä ansiosta ne läpäisevät runsaasti happea ja sitovat kosteutta siten, että linssit tuntuvat mukavilta koko päivän ja silmät pysyvät terveinä. Linssi on luonnollisesti kosteutuva, ja siinä on optimoitu prismarakenne ja geometria, jotka yhdessä takaavat hyvän näöntarkkuuden, tasapainon ja mukavuuden.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+8.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -2.25...-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: Vaaleansininen.

Tietoa hintavertailusta: Hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa tuotteista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta. Halvin ostopaikka ei ole aina sama, joten muista tarkistaa edullisin hinta sivuiltamme joka kerta ennen tilaamista. Hintavertailu ei kata kaikkia netin piilolinssikauppoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.