iWear Oxygen Astigmatism hintavertailu

iWear Oxygen Astigmatism vastaava tuote

iWear Oxygen Astigmatism on Instrun myymä hajataitteisuutta korjaava yötäpäiväälinssi, jota on aiemmin myyty nimellä iWear XR T Supreme. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biofinity Toric. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Mikäli olet käyttänyt aiemmin iWear Oxygen Astigmatism -linssejä, voit tilata usein edullisempia Biofinity Toric -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

iWear Oxygen for Astigmatism- ja Biofinity Toric -linssejä voi käyttää optikon määräyksellä yhtäjaksoisesti (myös nukkuessa) jopa 30 päivää. Linssit on valmistettu silikonihydrogeelistä, ja niiden valmistuksessa on hyödynnetty uutta AQUAFORM-teknologiaa, minkä ansiosta ne läpäisevät runsaasti happea ja sitovat kosteutta siten, että linssit tuntuvat mukavilta koko päivän ja silmät pysyvät terveinä. Linssi on luonnollisesti kosteutuva, ja siinä on optimoitu prismarakenne ja geometria, jotka yhdessä takaavat hyvän näöntarkkuuden, tasapainon ja mukavuuden.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: toorinen yötäpäiväälinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+8.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -2.25…-0.75. Akseli: 10-180. Materiaali: Comfilcon A. Nestepitoisuus: 48 %. Käsittelyvärjäys: Vaaleansininen.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
Alensa logo Biofinity Toric (3 kpl) 21.99 € Kauppaan »
YourLenses logo Biofinity Toric 31.45 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biofinity Toric 32.59 € Kauppaan »
Alensa logo Biofinity Toric (6 kpl) 40.69 € Kauppaan »
Mister Spex logo Biofinity Toric - 6/pkt 47.75 € Kauppaan »
Lenson logo Biofinity Toric 50.90 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.