iWear Harmony hintavertailu

iWear Harmony vastaava tuote

iWear Harmony on Instrun ja Nissenin myymä kertakäyttölinssi, jota on myyty myös nimellä iWear DD Supreme xx. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on MyDay Daily Disposable. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Mikäli olet käyttänyt aiemmin iWear Harmony -linssejä, voit tilata usein edullisempia MyDay Daily Disposable -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

iWear Harmony -linssi on valmistettu hyvin happea läpäisevästä ja hengittävästä silikonihydrogeelimateriaalista, joten se tuntuu mukavalta silmässä pitkäänkin. Linssissä on myös UV-suoja, joka estää haitallisen säteilyn pääsemistä silmään. Linssiä pidetään päiväkäytössä kerran, jonka jälkeen se hävitetään, ja seuraavalla käyttökerralla uusi pari otetaan käyttöön.

Katso myös käyttäjien kokemuksia iWear Harmony -piilolinsseistä.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Kaarevuus: 8.4. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Stenfilcon A. Nestepitoisuus: 54 %. UV-suoja (vähintään 99 % UVB- ja 75 % UVA-säteilystä). Käsittelyvärjäys.

Myyjä Tuotenimi Hinta Alennuskoodi  
Lenson logo MyDay Daily Disposable (30) 20.56 € VALENTINE18 Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo MyDay Daily Disposable 30 Pack Kontaktlinser 20.95 € Kauppaan »
Alensa logo MyDay daily disposable (30 kpl) 21.49 € Kauppaan »
Mister Spex logo MyDay Daily Disposable - 30/pkt 22.85 € Kauppaan »
YourLenses logo MyDay Daily Disposable 22.89 € Kauppaan »
Shopping4net logo MyDay Daily Disposable 30p 22.99 € Kauppaan »
Lenson logo MyDay Daily Disposable (90) 55.75 € VALENTINE18 Kauppaan »
Alensa logo MyDay daily disposable (90 kpl) 57.89 € Kauppaan »
YourLenses logo MyDay Daily Disposable 58.89 € Kauppaan »
Shopping4net logo MyDay Daily Disposable 90p 58.99 € Kauppaan »
Mister Spex logo MyDay Daily Disposable - 90/pkt 61.95 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.