iWear Fit hintavertailu

iWear Fit vastaava tuote

iWear Fit on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä kertakäyttölinssi, jota on myyty aiemmin myös nimellä Wear DD Basic. Tämä linssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biomedics 1 Day Extra. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet käyttänyt aiemmin iWear Fit -linssejä, voit tilata Biomedics 1 Day Extra -linssejä ilman uutta sovitusta optikolla.

iWear Fit-/Biomedics 1 Day Extra -linssi on uusi kehitysversio Biomedics 1 Day -linssistä. Tässä linssissä on edeltäjäänsä korkeampi nestepitoituus sekä muotoillut reunat, jotka takaavat entistä paremman mukavuuden jopa 16 tunniksi. Linssejä on helppo käsitellä ja se on erinomainen ja edullinen peruskertakäyttölinssi esimerkiksi uusille piilolinssien käyttäjille.

Näitä linssejä käytetään päiväkäytössä vain kerran, jonka jälkeen ne hävitetään, ja seuraavalla käyttökerralla otetaan uusi raikas pari käyttöön. Noudata linssien käytössä optikkosi antamia ohjeita.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 tai 90 kpl/paketti, Voimakkuus: -10.00…+6.00, Kaarevuus: 8.6 ja 8.8, Halkaisija: 14.2, Materiaali: Ocufilcon D, Nestepitoisuus: 55 %, Käsittelyvärjäys: vaaleansininen. Ei UV-suojaa.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
YourLenses logo Biomedics 1 day Extra 9.48 € Kauppaan »
Alensa logo Biomedics 1 Day Extra (30 kpl) 10.59 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biomedics 1 day Extra 30p 10.61 € Kauppaan »
Lenson logo Biomedics 1 day Extra 11.25 € Kauppaan »
LensWay logo Biomedics 1 day Extra 12.66 € Kauppaan »
YourLenses logo Biomedics 1 day Extra 29.38 € Kauppaan »
Shopping4net logo Biomedics 1 day Extra 90p 29.61 € Kauppaan »
Alensa logo Biomedics 1 Day Extra (90 kpl) 30.99 € Kauppaan »
LensWay logo Biomedics 1 day Extra 34.93 € Kauppaan »
Lenson logo Biomedics 1 day Extra 38.31 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.