iWear Extra hintavertailu

iWear Extra vastaava tuote

iWear Extra on Instrun ja Nissenin myymä kertakäyttölinssi. Sitä on myyty aikaisemmin myös nimellä iWear DD comfort Extra xx. iWear Extra on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, jonka alkuperäisnimi on DAILIES AquaComfort Plus. Ne tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Extra -linssejä voit tilata usein edullisempia DAILIES AquaComfort Plus -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

iWear Extra on kosteuttava ja raikkaan tuntuinen kertakäyttölinssi, joka tuntuvat mukavalta silmään laitettaessa ja pysyy mukavana koko päivän ajan. Linsseissä on kolmivaikutteinen kostutusominaisuus, joka kosteuttaa, raikastaa ja voitelee silmää jokaisella räpäytyksellä. Linssiä pidetään kerran päiväkäytössä, jonka jälkeen se hävitetään, ja uusi raikas pari otetaan käyttöön.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: kertakäyttölinssi. Vaihtoväli: 1 päivä. Pakkauskoko: 30 linssiä/ltk. Voimakkuus: -10.00…+6.00. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.0. Materiaali: Nelfilcon A. Nestepitoisuus: 69 %. Hapenläpäisykyky: 26 Dk/t. Käsittelyvärjäys.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
YourLenses logo Dailies AquaComfort Plus 15.36 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Dailies AquaComfort Plus 30 Pack Kontaktlinser 15.49 € Kauppaan »
Shopping4net logo Dailies AquaComfort Plus 30p 16.00 € Kauppaan »
Alensa logo Dailies AquaComfort Plus (30 kpl) 18.89 € Kauppaan »
Lenson logo Dailies AquaComfort Plus 19.90 € Kauppaan »
YourLenses logo Dailies AquaComfort Plus 38.41 € Kauppaan »
Shopping4net logo Dailies AquaComfort Plus 90p 43.90 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Dailies AquaComfort Plus 90 Pack Kontaktlinser 47.95 € Kauppaan »
Alensa logo Dailies AquaComfort Plus (90 kpl) 50.99 € Kauppaan »
Lenson logo Dailies AquaComfort Plus 55.90 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.