iWear DR Comfort hintavertailu

iWear DR Comfort vastaava tuote

iWear DR Comfort on Instrun, Nissenin ja Keopsin myymä pehmeä kuukausilinssi. Se on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Biomedics 55 evolution. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet käyttänyt aiemmin iWear DR Comfort, voit tilata Biomedics 55 evolution -linssejä.

Biomedics 55 evolution on kehitetty versio Biomedics 55 -linssistä. Uudessa linssissä on asfäärinen rakenne, joka tasoittaa epätasaista sarveiskalvoa taaten erinomaisen näöntarkkuuden ja paremman näön erityisesti hämärissä olosuhteissa. Tätä linssiä käytetään päiväkäytössä maksimissaan 30 päivän ajan. Se ei sovellu nukkumiseen piilolinssien kanssa.

iWear DR Comfort on poistumassa valikoimista. Instru suosittelee kokeilemaan jatkuvakäyttöistä iWear XR Comfort -linssiä. Varaa aika optikolle piilolinssisovitukseen.

Valmistaja: CooperVision. Linssityyppi: kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -10.00...+8.00. Kaarevuus: 8.6, 8.8 ja 8.9. Halkaisija: 14.2. Materiaali: Ocufilcon D. Nestepitoisuus: 55 %. Käsittelyvärjäys. UV-suoja.

MAINOS
Mainos: SilmäasemaLenson-mainos: Osta piilolinssejä: Laaja valikoima, huokeat hinnat.
Copyright © 2009-2021 Piilari.info - Piilolinssit netistä ja hintavertailu. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitetty sisältö on luotu informatiivisessa tarkoituksessa, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä tietoa, diagnooseja tai hoitoja. Noudata piilolinssien kanssa aina silmälääkärin, optikon tai muun näönhuollon ammattilaisen antamia ohjeita. Osa sivustolla olevista linkeistä johtaa yhteistyökumppaneidemme sivuille. Kumppanimme voivat maksaa meille komissiota näiden linkkien kautta tulevista myynneistä. Sivuston tietoliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella.