iWear Air Astigmatism hintavertailu

iWear Air Astigmatism vastaava tuote

iWear Air Astigmatism on Instrun, Keopsin ja Nissenin myymä toorinen kuukausi-/yötäpäivää linssi, joka on tarkoitettu hajataitteisuuden korjaamiseen. Linssiä on myyty aiemmin myös nimillä iWear T Comfort ja iWear XR T Comfort.

Tämä piilolinssi on optikkoketjujen uudelleenbrändäämä tuote, joka on alkuperäiseltä nimeltään Air Optix for Astigmatism. Molemmat linssit tulevat samalta valmistajalta ja ovat keskenään identtisiä – vain tuotteen nimi eroaa alkuperäisestä. Jos olet aiemmin käyttänyt iWear Air Astigmatism -linssejä, voit tilata Air Optix for Astigmatism -linssejä ilman uutta piilolinssisovitusta.

Näitä linssejä voidaan käyttää päiväkäytössä kuukausilinssin tavoin, jolloin ne poistetaan silmistä illalla, puhdistetaan ja säilötään piilolinssinesteeseen, tai optikon määräyksellä yliyön käytössä enintään 6 vuorokautta kerrallaan. Kuukauden käytön jälkeen linssit hävitetään ja uusi linssipari otetaan käyttöön.

iWear Air Astigmatism on valmistettu pehmeästä silikonihydrogeelistä, joka läpäisee happea jopa viisi kertaa tavallista kuukausilinssiä enemmän. Valmistuksessa käytetty Aqua Moisture System -teknologia ja erikoisohueksi muotoiltu reuna pitävät linssit miellyttävän tuntuisina koko päivän. Plasmakäsittely ehkäisee epäpuhtauksien kerääntymistä linssin pinnalle ja muotoilun ansiosta se pysyy paikoillaan tarjoten tasaisen hyvän näöntarkkuuden.

Valmistaja: Alcon. Linssityyppi: toorinen yötäpäivää-/kuukausilinssi. Vaihtoväli: 1 kuukausi. Pakkauskoko: 3 tai 6 linssiä/pkt. Voimakkuus: -9.00…0. Kaarevuus: 8.7. Halkaisija: 14.5. Sylinteri: -0.75, -1.25, -1.75 ja -2.25. Akseli: 10-180. Materiaali: Lotrafilcon B. Nestepitoisuus: 33 %. Käsittelyvärjätty.

Myyjä Tuotenimi Hinta  
SmartBuyGlasses logo Air Optix for Astigmatism 3 Pack Kontaktlinser 22.95 € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix for Astigmatism (3 kpl) 31.99 € Kauppaan »
YourLenses logo Air Optix for Astigmatism 40.54 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses logo Air Optix for Astigmatism 6 Pack Kontaktlinser 41.95 € Kauppaan »
Shopping4net logo Air Optix for Astigmatism 54.80 € Kauppaan »
Alensa logo Air Optix for Astigmatism (6 kpl) 59.39 € Kauppaan »
Lenson logo Air Optix for Astigmatism 69.90 € Kauppaan »

* Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa. Osa sivuillamme esitetyistä hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta tilattuna. Saat tarjoushinnan vain siirtymällä kauppaan linkin kautta.